Vestjysk kurbad ombygd med fokus på estetikk

Hotel Fjordgaarden i Ringkøbing har med en ombygging skapt et nytt og eksklusivt kurbad som skal tiltrekke seg gjester fra nær og fjern. Estetikken har hatt topp prioritet, og det avspeiler seg i løsningene som er valgt – de utstråler luksus. Det gjelder blant annet de elegante linjeavløpene, som er kledd med utskårne fliser og nærmest går i ett med gulvet.
csm_Unidrain_Fjordgaarden_1600x1000_2ff87f5602

Det vestjyske har blitt en turistmagnet rikere, ved Ringkøbing fjord ligger Hotel Fjordgaarden fra 1967, som har utvidet med et nytt og luksuriøst kurbad. 


Fjordgaarden kan se tilbake på sin mest besøkte sommer noensinne. Selv om covid-19 og reisebegrensningene kanskje har preget besøkstallene noe, kan suksessen i stor grad tilskrives kurbadet, som åpnet i juni og ble offisielt innviet i august:


– Med ombyggingen har vi vært svært interessert i å tiltrekke et nytt segment av kunder til hotellet, og det bidrar kurbadet til å danne rammene rundt. Fjordgaarden skal være verdt et besøk, og det bidrar vårt nye og elegant kurbad til i stor grad, forteller Brian Madsen, direktør hos Fjordgaarden.


Gjennomført stil – eksklusive detaljer

Ifølge Brian Madsen er det skreddersydde detaljer i hele kurbadet. Stilen er gjennomført med store, rustikke fliser, trepaneler samt sand og marehalm:


– Ombyggingen er utført med estetikken i fokus, og det har også vært den største prioriteten gjennom hele prosjektet. Vi vil gi gjestene en opplevelse som utstråler luksus og eleganse, og det gjenspeiler seg naturligvis i både design og materialvalg. Og det er gledelig å se at vi allerede har fått mange positive tilbakemeldinger fra gjestene.


Linjeavløpet vårt er montert i fasilitetene. Valget falt på vårt HighLine Custom-avløp, som bekrefter omgivelsenes fasjonable uttrykk.


“Usynlig” linjeavløp gir en flott finish

Løsningen gir et diskret avløp der den velkjente risten er erstattet av en utskåret flis som matcher det omkringliggende gulvet:


– Vi er svært glade for at avløpet vårt er valgt for å skape den riktige opplevelsen i kurbadet. Vårt Highline Custom-avløp med flisen som dekker avløpet, sikrer en elegant finish og et elegant uttrykk. Linjeavløpet er nesten usynlig, siden det faller så diskret inn i gulvet, forteller vår Area Sales Manager Anders W. Christensen.


HighLine Custom linjeavløp er brukt ved bassenget, i badstuer og ved badefasiliteter. Også loungeområdet er utstyrt med de stilrene linjeavløpene.


– Basert på tegninger av alle rom har vi kommet med anbefalinger om lengden på avløpene samt antall avløp. I tillegg har vi foreslått optimal plassering. Fokuset har vært å skape et resultat som kombinerer både funksjonalitet og uttrykk. Vi har tatt høyde for drenering, slik at avløpene har fått den riktige kapasiteten. I tillegg er det lagt vekt på å utarbeide fallet uten å skjære flisene i stykker. Derfor fremstår de massive flisene i sin helhet, og det ser ekstremt bra ut, avslutter Anders W. Christensen.

Pressekontakt

Ståle Johannesen, Market Manager
[email protected]
+47 9009 4363

Del med nettverket ditt