Verdens tetteste linjeavløp for moderne fliser

En av tidens populære trender er å bryte normen når det kommer til baderomsfliser. Det gjelder blant annet tykkere fliser på 20 mm. For å imøtekomme denne trenden har vi videreutviklet linjearmaturen vår, slik at den også er tilgjengelig med ekstra bred bakflens.
custom_big-tile_1600x920

Fargede fliser, fliser med mønster, tynne fliser, tykke fliser. De siste årene har det blitt moderne å pynte baderommet med nye typer fliser. 
Det gjelder også flisenes tykkelse. Tidligere hadde den typiske baderomsflisen en tykkelse på 10 mm, men slik er det ikke nødvendigvis lenger.

– Vi ser en tendens til at flisene også velges med en tykkelse på 20 mm. Derfor har vi videreutviklet linjeavløpet vårt, slik at det også kan brukes til de tykkere flisene, forteller Lasse Lyck, byggteknisk ansvarlig.
Vårt standard linjeavløp er tilpasset 10 mm fliser på bakveggen, men ved å flytte ut armaturens bakflens kan det nå brukes fliser som er 20 mm tykke.

– Vår viktigste oppgave er å tilby håndverkere løsninger som gjør at sluttkunden blir fornøyd. Derfor er vi glade over å kunne utvide sortimentet vårt med denne løsningen, sier Lasse Lyck.

Hvis du er i tvil om hvilken armatur du bør velge, så står vår kundeservice klar til å hjelpe deg.

Her finner du datablad for en armatur med ekstra bred bakflens

Pressekontakt

Ståle Johannesen, Market Manager
[email protected]
+47 9009 4363

Del med nettverket ditt