Unngå smuss i avløpet: Ny folie hjelper håndverkeren med VVS-installasjonen

Vi har utviklet en helt ny folie som beskytter avløpene under installasjon, og som samtidig hjelper håndverkerne med arbeidet.
unidrain_ny_folie_1600x1000

Det er langt fra unormalt at betongrester, mørtel og fliseskår havner i avløpet når baderommet pusses opp. Og det kan bli både kostbart og tidkrevende for håndverkeren å rydde opp igjen.   


Nå har vi tatt konsekvensen av det og utviklet en ny, informativ folie som både beskytter avløpet og hjelper rørleggerne gjennom de kompliserte avløpsinstallasjonene.


Det forteller Lasse Lyck, som er byggteknisk ansvarlig hos oss.


– Altfor ofte må mureren eller rørleggeren bruke dyrebar tid på å forsiktig plukke opp smuss og skitt fra avløpet. Det kan føre til tapt arbeidstid, riper i avløpet og irriterte kunder. Vår nye folieløsning gjør det veldig enkelt å forebygge det, sier Lasse Lyck. 

Folien forsegler avløpet

Den nye løsningen er en bit plastfolie som rørleggeren legger over avløpet.


Deretter tar mureren over og støper gulv og legger fliser. Folien forsegler avløpet, slik at det ikke kan falle mørtel eller annet smuss ned i det mens mureren arbeider.


– Folien monteres svært raskt og enkelt, og når jobben er gjort, kan rørleggeren enkelt fjerne og kaste den. Det er en veldig enkel løsning på et stort problem, sier Lasse Lyck.  

Instruksjoner på ny folie


I tillegg til den beskyttende effekten har folien en trykt illustrasjon som trinn for trinn viser hvordan avløpet skal monteres. Den har også en QR-kode til YouTube-kanalen vår, hvor man finner en videoguide for installasjonen.


– Det er nesten en intelligent folie, siden den i tillegg til å beskytte avløpet, også hjelper håndverkeren med å installere det, sier Lasse Lyck.  


Fra juni leveres Unidrains nyutviklede folie som standard med alle linjeavløp. I tillegg til den nye folien medfølger det også en renseserviett som skal brukes til å avfette avløpsrennen før våtromsmembranen påføres. 

Pressekontakt

Marketing Manager
Kim Maretti
[email protected]
+45 3910 1010

Del med nettverket ditt