Unidrain ønsker litt mer luksus på baderommet

Unidrain ønsker å gjøre hverdagsopplevelser til luksusopplevelser. Den danske designbedriften har nylig lansert en ny tilbehørsserie med Unidrains ikoniske design og med unike funksjoner som gir baderommet gjennomtenkt funksjonalitet, bedre sammenheng og bedre personlighet.
Reframe_Bathroom_brass_inspiration_Unidrain

Morten bor sammen med sin kjæreste Nanna og deres tre barn i et 60-tallshus nord for Aarhus. Morten drømte om et baderom hvor han kunne slenge surfeutstyret og våtdrakten sin i hagen og gå rett inn i dusjen – uten å måtte gå gjennom huset. Samtidig ønsket Nanna et ekstra baderom til den aktive familien. 
Både Morten og Nanna var klare for å ta fatt på utfordringen med et nytt baderom, så en oktoberdag i 2015 begynte Morten og faren hans å grave ut den 50 kvadratmeter store krypkjelleren.

Jord og mørke ble til luksus og lys

Utgravingen tok fart, og den tidligere krypkjelleren gjennomgikk litt av en forvandling. Der det før var jord, ligger det i dag et luksuriøst og funksjonelt baderom som oppfyller familiens krav og behov.  
Baderommet gir en «wow»-effekt, akkurat som luksuriøse hotellbaderom. Overalt inngår luksuriøse designelementer som en naturlig del av arkitekturen. Stilen er rå med store italienske fliser på både vegger og gulv.  

Baderommet er designet i samarbeid med arkitekten Jens Vang, partner i firmaet Gudnitz Krabbe Vang Arkitektur & Design.  Han har hjulpet Morten og Nanna med å finne løsninger gjennom hele prosessen. Selv da de ønsket to dusjer ved siden av hverandre.  


– Vi har et stort boblebad utenfor, vi bor nede ved vannet hvor vi har båt, jeg surfer og de to eldste guttene våre blir stadig flinkere i vannsport. De er i vannet hver eneste dag, og så kan de enkelt løpe ned på baderommet og velge hver sin dusj. Det elsker de, forteller Morten. 
Det både luksuriøse og funksjonelle baderommet er utført med høy kvalitet ned til hver minste detalj. Det gjelder for eksempel toalettbørsten, toalettrullholderen, såpehyllen og håndklestangen som alle kommer fra Reframe Collection by Unidrain. Reframe Collection er en tilbehørsserie til baderommet som setter prikken over i-en for familiens nye baderom.

Klikk her for å lese mer om Reframe Collection by Unidrain. 

Kilde: Bo Bedre 8/2017 

Pressekontakt

Ståle Johannesen, Market Manager
[email protected]
+47 9009 4363

Del med nettverket ditt