Unidrain i prisbelønt prosjekt

Vinneren av den svenske utmerkelsen Bostadspris 2016 er avgjort. Prestisjeprosjektet Katscha i Norrköping i Sverige stakk av med prisen. I bebyggelsen er det installert flere designløsninger fra Unidrain, som setter prikken over i-en for den unike arkitekturen.
norr-02

Unidrain har revolusjonert måten baderom bygges på. Gulvavløpet har gått fra å være en praktisk innretning midt i dusjnisjen til å bli et spennende designelement som smyger seg langs veggen. Det gir full frihet til å designe baderom uten de tekniske begrensningene som kan ligge i tradisjonelle gulvavløp.

I dag velges Unidrains løsninger til mange nybygg. Prestisjeprosjektet Katscha i Norrköping, som nettopp ble tildelt den svenske utmerkelsen Bostadspris 2016, er intet unntak. Juryen roser bebyggelsen for den unike arkitekturen, som med sin form og sin doble takhøyde supplerer det unike miljøet ved Motala Ström og skaper sitt eget rom i det industrielle landskapet i Norrköping.

Et unikt prosjekt som Katscha krever alt annet enn standardløsninger. Vår såpehylle og våre linje- og hjørneavløp er installert i leilighetenes baderom, hvor de inngår som et stilsikkert designelement. Også våre skreddersydde spesialavløp installeres etter kjøpernes ønsker.

Spesialavløpene våre er en fleksibel løsning som kan tilpasses ned til 10 mm nøyaktighet. Spesialavløpene settes sammen av flere gulvavløp for å oppnå ønsket lengde. Det gir helt nye muligheter når man skal designe et baderom.

Utforsk mulighetene med spesialavløp her

Pressekontakt

Ståle Johannesen, Market Manager
[email protected]
+47 9009 4363

Del med nettverket ditt