Unidrain går etter overflatene

Unidrain tar det personlige baderommet til nye høyder med elegante, nye overflater som gjør det mulig å få messing, kobber, polert stål eller en kjølig, svart farge på avløpet i dusjnisjen.
csm_Unidrain_AUG_14_141BL_a43710b33f

– Baderommet er ikke lenger et hvitt og klinisk rom som skal fremstå så renskåret som mulig. Det har blitt til et rom hvor vi uttrykker personligheten vår på lik linje med kjøkkenet og stuen. Derfor ser vi også at stadig flere naturmaterialer får plass i boligens mest intime rom, sier Birgitte Arendsdorf Olsen, markedssjef hos Unidrain.

Tre, marmor og skifer på baderommet blir i stadig større grad fulgt av armatur i nye farger som signaliserer luksus og overflod. Nå gjør Unidrain det mulig å fullende stilen ved hjelp av en rekke nye farger på deres berømte HighLine-avløp av rustfritt stål. Den nye serien heter HighLine Colour og er tilgjengelig med overflate av messing, kobber, matt svart og polert rustfritt stål.  

Med HighLine Colour kan du skreddersy innredningen av baderommet ned til hver minste detalj. Hvis du foretrekker marmorfliser og kraner av messing, kan du velge et matchende avløp i Unidrains stilrene design. Du kan også velge den vakre, varme kobberfargen, som har blitt populær i de senere år. Hvis du foretrekker en kjøligere overflate, kan du velge avløp av polert stål eller med matt svart farge. 

Verden er full av overflater – gjør dem mer personlige. 

Fakta om HighLine Colour:

HighLine Colour er utført i børstet, rustfritt stål og deretter PVD-behandlet med fargene messing, kobber og svart for optimalt vedlikehold og holdbarhet.

Pressekontakt

Marketing Manager
Kim Maretti
[email protected]
+45 3910 1010

Del med nettverket ditt