Toppsikkert baderom med Unidrain

Badet er boligens mest utsatte rom. Det er nemlig under konstruksjonen av badet at det er størst risiko for feil. Og når feilen først har skjedd, er det både kostbart og vanskelig å utbedre den. Med Unidrains revolusjonerende og sikre linjeavløp minimeres risikoen for reklamasjoner og fuktskader.
HL_1600x1000

Inntil for ca. ti år siden kjempet både rørleggere og murere med å støpe gulvet i dusjnisjen slik at fallet ble riktig fra alle fire sider av avløpet, som var plassert midt i dusjnisjen. Det var en oppgave som krevde stor presisjon, og som dessverre ofte resulterte i en del feil. Men på den tiden fantes det ingen alternative løsninger. Avløpet skulle plasseres midt ute på gulvet, med trygg avstand til veggene slik at det ikke kunne oppstå råte eller sopp i konstruksjonene bak. Alt dette endret seg da arkitekt Claus Ryre oppfant Unidrains patenterte veggflenser, som går opp langs veggen.

– Det er flensene som gjør Unidrains originale linjeavløp til verdens sikreste gulvavløp! De loddrette veggflensene er produsert i rustfritt stål, slik at avløp og flenser blir en samlet enhet. Flensene sikrer at vannet fra avløpet aldri kommer i nærheten av bakenforliggende konstruksjoner, som ikke tåler vann. Så istedenfor å plassere avløpet midt i dusjnisjen, kan det flyttes helt opp mot veggen. I praksis plasseres avløpet langs den ferdige veggen, våtromsmembranen påføres og til slutt monterer murerne fliser, forklarer Lasse Lyck, byggteknisk ansvarlig i Unidrain A/S.

Les mer om Unidrains linjeavløp her.

Nå kan murerne nøye seg med å støpe gulvet med fall ned mot den ene veggsiden. På den måten har de revolusjonerende veggflensene gjort det mye enklere å lage dusjnisjen, og risikoen for reklamasjoner og fuktskader reduseres til et minimum med Unidrains lineære gulvavløp.
– Gjennom årene har vi perfeksjonert designet slik at monteringen blir så enkel som mulig. Det sparer håndverkerne for verdifull arbeidstid, avslutter Lasse Lyck.
Se monteringsfilmene våre.De viser hvordan innbyggingen gjøres korrekt, raskt og sikkert.
Hvis du har spørsmål, må du gjerne kontakte oss på +45 39 10 10 10 eller [email protected]. Vi hjelper deg med å gjøre baderommet sikkert.

Pressekontakt

Ståle Johannesen, Market Manager
[email protected]
+47 9009 4363

Del med nettverket ditt