Stor forvandling for baderom fra 70-tallet

En autodidakt handyman har forvandlet baderommet i 70-tallshuset sitt ved Vedbæk til et rom man i aller høyeste grad har lyst til å oppholde seg i. En rekke eksklusive løsninger fra Unidrain er selve kronen på verket.
csm_Unidrain_Byggemadsen4_1600x1000_0ec6cc4933

Nord for København prydes boligfeltene av mange arkitekttegnede klassikere fra 1970-tallet. Nøkkelordene er eleganse, gul murstein og stramme, funksjonelle linjer – som mange forelsker seg i. 


Noen av de heldige huseierne ved Vedbæk nord for København, er 34 år gamle Mads, konen hans og datteren deres. I tillegg til å være travelt opptatt med å pusse opp hytta ved Rørvig, har de nå kastet seg over huset sitt på Nordsjælland. Forvandlingen dokumenteres fortløpende på bloggen deres.


Den nyeste forvandlingen, og en av de største, er husets baderom, som virkelig har fått en ansiktsløftning. Alt er byttet ut med nye og eksklusive materialer som får rommet til å likne på et hotellbaderom. Det gulvstående toalettet har måttet vike plassen til fordel for en vegghengt modell, det gamle takvinduet har blitt byttet ut med et lekkert, elektrisk takvindu, og det er brukt Unidrain på langs, loddrett og på veggen.

Unidrain hever listen

I likhet med resten av rommet har dusjnisjen blitt veldig annerledes. Badeområdet omkranses av vår GlassLine-dusjvegg, som sikrer at vannet ikke spruter ut i resten av rommet:


– Unidrain har laget en svært elegant glassvegg til dusjen, der glassveggen senkes ned i en ramme, slik at monteringen mot gulv og vegg blir nesten usynlig. Et veldig godt resultat og en løsning av høy kvalitet, skriver Mads på bloggen.


I tillegg har vi levert våre HighLine Custom-avløp, der flisene går i ett med avløpet kun adskilt av en smal stripe:


– Jeg synes at Unidrains Custom-flisavløp er en kul detalj i dusjen, der avløpet blir nesten usynlig og går i ett med flisene, skriver Mads.


Som kronen på verket er baderommet også utstyrt med vår såpehylle med tilhørende dusjnal som holdes på plass av en liten magnet.

Pressekontakt

Ståle Johannesen, Market Manager
[email protected]
+47 9009 4363

Del med nettverket ditt