Stilrene luksusboliger med fokus på sikkerheten

De nye Fænøsundhusene i Middelfart har fokus på gode materialer og sikre løsninger.
stilrene-luxusboliger_1600x1000

På en gammel kirkegård i Middelfart er TC Anlæg i gang med å bygge en rekke eksklusive familieboliger med utsikt over Lillebælt. Husene er på 204 m² og lages av danske kvalitetsmaterialer. 


– Det har vært viktig for oss å finne materialer som passer til den eksklusive beliggenheten som vi har her, like ved Lillebælt. Vi trengte materialer som har lang levetid og krever minimalt vedlikehold, forteller Torben Clausen fra TC Anlæg.

TC Anlæg har hatt spesielt fokus på baderommene i de nye boligene. De senere årene har baderommet gått fra å være et utelukkende funksjonelt rom til å bli et velværerom hvor man trekker seg tilbake fra familien og nyter stillheten. Mangelfulle våtromsmembraner, utette installasjoner og avløp som installeres feil, koster hvert år danske boligeiere flere tusen kroner. Samtidig er baderommet det rommet i boligen hvor det er størst risiko for vannskader. Derfor var det viktig for TC Anlæg å finne en gjennomført sikker løsning til boligens dyreste rom. De rådførte seg med VVS-ansvarlig for prosjektet for å finne en sikker og estetisk løsning. Anbefalingen ble å bruke Unidrains GlassLine-løsning til de nye baderommene.

– Vi foreslo Unidrains GlassLine-løsning fordi det er en sikker og flott løsning. GlassLine er en ferdig løsning med avløp og dusjvegg i ett. Det monteres samlet i en ramme som støpes ned i gulvet. Rammen har innebygd fall, så man slipper å måle opp fallet, forteller Flemming Jørgensen fra GK Rør.

GlassLine-modellen er en sikker våtromsløsning som både sørger for riktig fall i dusjen og som motvirker muggsopp. Glassveggen settes nemlig ned i en skinne med flenser som sørger for at skjøtene ikke kommer i kontakt med vann eller fuktighet som kan være grobunn for muggsopp.
– GlassLine holder fukt ute og er samtidig en elegant løsning hvor alle deler er utformet slik at de passer sammen, avslutter Flemming Jørgensen

Pressekontakt

Ståle Johannesen, Market Manager
[email protected]
+47 9009 4363

Del med nettverket ditt