Spesialproduksjon av 312 linjeavløp til stor hotellkjede

I den nye bydelen Vervet i Tromsø bygges nå Scandics tredje hotell i byen, med vakker beliggenhet ved havet. Hotellet består av 305 rom samt fasiliteter som restaurant, skybar, takterrasse og møtelokaler.
Scandic Tromsø

Under byggingen har vi hatt ansvaret for å utsmykke badene med våre klassiske linjeavløp, som er skreddersydd til prosjektet.

På fabrikken i Aulum har danske Green Box som har produsert de 312 prefabrikkerte badene til det fremtidige Scandic-hotellet. På disse badene er vårt linjeavløp ClassicLine brukt som en sentral del av dusjområdet.

Tilpassningsdyktig

Når Green Box produserer bad, er vi deres standardleverandør av linjeavløp. Dette var også tilfellet for prosjektet i Tromsø, men til dette spesifikke Scandic-hotellet ønsket hotellkjeden ClassicLine utført i svart design.

– Vår ClassicLine er et linjeavløp som i utgangspunktet kun finnes i børstet stål, men på forespørsel fra Scandic bestemte vi oss for å spesialfremstille de 312 ClassicLine-avløpene i svart som ønsket, forteller Anders W. Christensen, Area Sales Manager.

Han fortsetter:

– Det avløpet som er valgt til det nye Scandic Hotel, er altså ikke noen standard hyllevare, men på bakgrunn av god dialog, prosjektets omfang og et fremtidig potensial vurderte vi at vi gjerne ville skreddersy leveransen spesifikt til prosjektet. Vi har nemlig en temmelig fleksibel tilnærming til produktutvikling – det er bare å spørre, så strekker vi oss langt for å hjelpe og tilpasse oss ethvert oppdrag.

Det er viktig for oss å kunne tilby skreddersydde løsninger som det elegante ClassicLine linjeavløp i svart design til det nye Scandic Hotel. Muligheten for å spesialfremstille produkter spesifikt til et oppdrag er en sentral del av virksomheten vår. Evnen til å skreddersy produkter etter ønske er også noe som en samarbeidspartner som Green Box verdsetter høyt.

– Unidrain ble valgt på grunn av høy produktkvalitet, pålitelighet og pris. At de i tillegg påtar seg oppgaven med å spesialfremstille avløpene etter kundens spesifikke ønske, er enda et punkt på listen over fordeler, sier Kenneth Nygaard, som er salgssjef hos Green Box.

Vi står alltid klare til å tilby rådgivning og veiledning til alle kundene våre. Vi har ekspertisen og tilbyr skreddersydde løsninger, uansett om det dreier seg om store eller små prosjekter. Ikke nøl med å kontakte oss for å få ytterligere informasjon.

Pressekontakt

Marketing Manager
Ståle Johannesen
[email protected]
+47 9009 4363

Del med nettverket ditt