Spesialdesignede løsninger gir unike muligheter

Skreddersydde løsninger er en av Unidrains kjernekompetanser. Ekstra lange avløp, forskjellige overflater og fliser som passer til baderomsgulvet er blant de mange eksklusive designmulighetene.
Custom_bespoke_unidrain1600x1000

Det perfekte baderommet krever perfekte løsninger helt ned til hver minste detalj. Det har vi blitt mer bevisste på her hjemme, hvor valget stadig oftere faller på spesialdesignede løsninger.

– Vi ser en tydelig tendens til økt etterspørsel etter spesialdesign. Både private forbrukere og det profesjonelle markedet ønsker løsninger som passer perfekt til hvert enkelt baderom. Tidligere var de meget forsiktige og holdt seg til de sikre standardløsningene, men slik er det ikke lenger. Både forbrukere og fagfolk har blitt mer modige og stilbevisste, sier Henrik Handschuh, salgssjef hos Unidrain.

Fra byggeklosser til kundetilpassede løsninger

Hos Unidrain har vi tilpasset oss etter markedet Derfor leverer vi en rekke spesialdesignede løsninger som sikrer sammenheng og rene linjer på baderommet.
– Avløpet vårt er byggeklossen som blir til kundetilpassede løsninger basert på forskjellige kombinasjonsmuligheter. Vi kan for eksempel levere avløp i alle ønskelige lengder, med en spesiell flis som skjuler rennen eller med en moderne overflate. De mange mulighetene gjør at man kan oppnå det perfekte baderommet og en sammenhengende stil som aldri har vært mulig tidligere, forteller Henrik Handschuh.
– Hvis kunden har valgt armatur i messing og ønsker en gjennomført stil, kan vi levere et avløp med messingoverflate. Hvis valget falt på et marmorgulv, kan vi levere en løsning hvor man kan montere en marmorflis og få et nesten usynlig avløp. Det er viktig for oss å være trofaste mot materialer og designstil, fortsetter han.

Fleksibilitet og nettbasert beregning

Unidrains spesialavløp er meget fleksible løsninger til baderom av alle størrelser. Avløpene avviker nemlig fra standardmålene og kan bestilles i den lengden man ønsker.
– Stadig flere etterspør den meget fleksible Custom-løsningen. Vår kundeservice kan hjelpe med å sette sammen et spesialavløp som oppfyller kundens konkrete behov, sier Henrik Handschuh.
Du kan lese mer om spesialrenner våre her  

Pressekontakt

Ståle Johannesen, Market Manager
[email protected]
+47 9009 4363

Del med nettverket ditt