Skap et luksusbaderom som på sjarmerende Nobis Hotel

Masse plass, og et rom hvor du kan skjemme deg bort. Det er nøkkelordene for baderommet anno 2018, som vi nordmenn higer etter å oppholde oss i – både hjemme og når vi bor på hotell. Her finner du litt inspirasjon til hvordan du kan skape luksuriøse baderom som på et av Københavns mest eksklusive hoteller.
csm_Unidrain_Nobis_Hotel_2_1600x1000_575fd69f3f

Baderommet er et av rommene i boligen som har utviklet seg mest over tid. Fra å være plassert utendørs, kom det senere inn i boligen som en litt større bod. I dag er det et rom de fleste er stolte over å vise frem. Det har unektelig skjedd en endring.

Baderommet er ikke lenger et rom som er der av praktiske årsaker. Det er et rom der vi har lyst til å oppholde oss lenge, et rom med masse plass hvor vi kan skjemme oss bort. Baderommet skal utstråle luksus og velvære.

Badekar, marmorfliser og skandinavisk eleganse

Hemmeligheten bak et moderne og luksuriøst baderom skal ligge i materialvalget, de skreddersydde løsningene og den overordnede designen.

På det nyrenoverte Nobis Hotel i København sentrum finner vi masse av det. Her har nemlig de 100 hotellrommene fått luksuriøse baderom som kan gjøre deg misunnelig.

Baderommene kjennetegnes av store badekar, store marmorfliser og skandinavisk eleganse. Tre av tidens mest populære trender, som krever plass og gir en følelse av velvære. Sammen skaper de tre elementene et rom der vi kan skjemme oss bort. Akkurat som å være på spa.

Samtidig kjennetegnes baderommene av minimalisme og streng design, der den skandinaviske designstilen er avgjørende. Et stort, enkelt speil pynter opp over vasken, mens dusjnisjen er avgrenset med en stilren glassplate. Vannet faller som regndråper ut av det store dusjhodet og lander på marmorflisene, før de forsvinner ned i det skreddersydde avløpet.

Skreddersydde avløp

Spesialdesignede løsninger gjør tidens mest trendy baderom helt unike. Til Nobis Hotel har Unidrain levert designeravløp til hotellets dusjnisjer etter ønske fra arkitektene.

20 av hotellets baderom er ekstra store, noe som krever ekstra lange avløp på mer enn to meter. Her har Unidrain levert spesialavløp som er laget etter mål fra kunden. De andre 80 baderommene har fått Unidrain-linjeavløp med den såkalte Custom-løsning, der den klassiske Unidrain-risten i stål er byttet ut med samme marmor som på resten av baderommet. Denne løsningen gjør avløpet nesten usynlig.

Skreddersydde løsninger, som virkelig sikrer den ettertraktede velværeopplevelsen, er det vi vil ha på baderommet i 2018.

Les mer om Unidrains spesialavløp her. 

Pressekontakt

Ståle Johannesen, Market Manager
[email protected]
+47 9009 4363

Del med nettverket ditt