Skap det perfekte baderommet med store fliser og linjeavløp

Store fliser har inntatt baderom over hele verden og har blitt synonymt med luksus og overskudd. Med de store formatene blir det vanskelig å få helt riktig fall hvis du ikke bruker et linjeavløp som plasseres opp mot veggen.
Unidrain---Fredensborg-052

Rå overflater, naturmaterialer og en personlig touch ned til hver minste detalj. Baderommet har blitt ett av boligens mest intime rom hvor vi uttrykker personligheten vår med levende lys, luksuriøse håndklær på knaggene og planter i vinduskarmen. Følelsen av ro og overskudd kompletteres av de store flisene på gulv, vegger og i dusjnisjen, som skaper et harmonisk uttrykk. 

De store flisene har for alvor inntatt baderom det siste tiåret i takt med at Unidrains originale linjeavløp har vunnet frem. Ja, den stilrene designen er nesten en forutsetning for de store formatene. For det er mye vanskeligere å lede bort vannet med et tradisjonelt avløp i gulvet, forteller Lasse Lyck, byggeteknisk ansvarlig hos Unidrain: 

– Et tradisjonelt avløp krever fall fra alle fire hjørner av nisjen, og det er veldig vanskelig, ja nesten umulig, å få til med de store flisene. Unidrains linjeavløp plasseres langs veggen, slik at man kun trenger fall fra én side. Det gjør det mye enklere å montere de store flisene med riktig fall slik at vannet ledes vekk fra de fuktfølsomme konstruksjonene, sier Lasse Lyck, byggeteknisk ansvarlig hos Unidrain.

Unidrains originale linjeavløp er tegnet og utviklet av arkitekten Claus Dyre, som ikke bare tenkte på design og funksjonalitet da han skapte sin banebrytende oppfinnelse. Han var også opptatt av å finne en sikker løsning som ville løse de mange feil og mangler som var i forbindelse med montering og installasjon av avløp på baderommene. Derfor er Unidrains linjeavløp utstyrt med et sett patenterte stålflenser som sikrer at vannet holdes unna baderommets mest kritiske områder.

– Hos Unidrain er sikkerheten alfa og omega. Derfor er linjeavløpene våre helt vanntette og bidrar til å holde baderommet fritt for fukt- og vannskader, avslutter Lasse Lyck.

Pressekontakt

Ståle Johannesen, Market Manager
[email protected]
+47 9009 4363

Del med nettverket ditt