Reframe pedalspann: Funksjonalitet og estetikk i perfekt harmoni

Vi har satt nye standarder for pedalspann med lanseringen av vårt nyeste skudd på Reframe-stammen. Bak det enkle ytre skjuler det seg omhyggelig utviklede designløsninger som ikke bare gjør pedalspannet pent, men også til en fornøyelse å bruke.
Unidrain_reframe-collection_pastel_toilet-brush_soap-dispenser_shower-wiper_pedal-bin_black1920x1200

Reframe pedalspann imponerer ved første øyekast med sitt strømlinjeformede design, som harmonerer perfekt med resten av tilbehørsserien Reframe. Mette Brøchner-Mortensen, eier av boutiquehoteller i København og Aarhus, har testet pedalspannet, og hun er begeistret:

– Det første som slår meg, er utformingen av spannet og samspillet med de øvrige Reframe-produktene. Men det umiddelbart enkle og estetiske ytre gjemmer på nøye gjennomtenkte designløsninger.

En av de bemerkelsesverdige egenskapene ved Reframe pedalspann er den lydløse og enkle åpne- og lukkemekanismen samt stabiliteten. Mette Brøchner-Mortensen forklarer:

– Lokket åpnes og lukkes lett og lydløst, og det treffer ikke veggen når det åpnes, slik man ofte opplever med slike spann. I tillegg står den utrolig stabilt og vipper ikke når man trår på pedalen. Dette er detaljer som gir komfort og viser at brukernes behov virkelig er ivaretatt.


Rengjøringsvennlig og lett å håndtere
Innvendig overrasker pedalspannet med en spesialutviklet tape som sørger for at posen sitter riktig, ikke glir ned og samtidig er usynlig sett utenfra.

Den innvendige mekanikken er også omhyggelig beskyttet, noe som gjør spannet rengjøringsvennlig og effektiv. Dette er egenskaper som særlig er en fordel for de mange hotellkundene våre, som er svært opptatt av både hygiene og effektivitet.


Tidløs design er en del av helheten
Reframe Collection er en komplett tilbehørsserie i minimalistisk, dansk design som gjør det mulig å oppnå et helhetlig uttrykk på badet. Pedalspannet er designet i samme høyde som toalettbørsten for å skape en ubrutt linje, og den passer perfekt sammen med de øvrige produktene i Unidrains kolleksjon.

Pedalspannet vårt er ikke bare en beholder til avfall – den er et estetisk og funksjonelt mesterverk. Med et skarpt blikk for brukeren har vi skapt et møbel som kombinerer funksjonalitet og estetikk på en enestående måte.

FAKTA om Reframe pedalspann

Dimensjoner:
B: 31,5 x H: 28,1 x D: 21,2 cm
Volum: 4 liter
 
Fås i børstet stål, polert stål, samt med PVD-belegg: svart, messing og kobber.
 
En rull med avfallsposer og to ruller med tape medfølger.


Pressekontakt

Marketing Manager
Ståle Johannesen
[email protected]
+47 9009 4363

Del med nettverket ditt