Reframe Collection får internasjonal prestisjepris

Vår tilbehørsserie Reframe Collection by Unidrain har fått enda en internasjonal og ganske ettertraktet pris: German Design Award 2019. Prisen går til to av produktene i serien, som bidrar til å skape elegant design på baderommet.
csm_Reframe_Soapshelf_awards_1600x1000_4453385a53

For litt over et år siden lanserte vi en eksklusiv tilbehørsserie til baderommet: Reframe Collection. Serien har ikke gått upåaktet hen. Den har nemlig fått tildelt designprisene Good Design Award og iF Design Award. Og nå kan vi stolt føye enda en internasjonal designpris til samlingen.

En anerkjennelse av reisen vår

German Design Award 2019 er tildelt såpehyllen med tilhørende dusjnal og toalettbørsten i Reframe Collection-serien.

– Vi er beæret over å ha mottatt prisen og over å ha fått anerkjennelse for en serie som vi har lagt mange ressurser i. Unidrain er på en reise hvor vi ønsker å spre kunnskapen om oss globalt og være fremst i bransjen. Vi føler at prisen bidrar til å understreke at vi gjør noe helt riktig på denne risen, forteller markedssjef Birgitte Arendsdorf Olsen.

Derfor får Unidrain prisen 

Ifølge juryen belønnes produktene for deres innovative og funksjonelle design kombinert med et elegant materialvalg. Komiteen sier følgende om såpehyllen:

– Produktet kombinerer to funksjoner – en såpehylle og en dusjnal – i en strømlinjeformet design med elegante materialer. Resultatet: En svært stilren og kvalitetssikker løsning.

Toalettbørsten, som er tilgjengelig både i vegghengt og gulvstående modell, utmerker seg ved å være en estetisk pen løsning:

– Børstens metalloverflate utstråler både nøyaktighet og høy kvalitet. Det gjør løsningen til et elegant tilbehør som man ikke trenger å gjemme bort. Et svært elegant produkt, som også har imponerende funksjonalitet.

I tillegg består Reframe Collection av en toalettrullholder, håndklekroker og håndklestang. Alle produkter er tilgjengelige i en rekke forskjellige overflatefarger.

Les mer om Reframe Collection her. 

Pressekontakt

Ståle Johannesen, Market Manager
[email protected]
+47 9009 4363

Del med nettverket ditt