Privat luksusspa

Det er ikke spart på noe i denne totalrenoverte villaen fra 1932 nord for København. Ikke på badene heller.
Unidrain - Stine Albertsen 7095

I denne totalrenoverte villaen fra 1932 nord for København er det ikke spart på noe. Heller ikke på baderommene. Ronni Gol, eier av lampeselskapet LIGHT-POINT, reiser mye og elsker å bo på lekre, internasjonale spahoteller. Derfor har han innredet ikke mindre enn tre bad – ett i hver etasje i den store villaen – som alle er inspirert av en eksklusiv, eksotisk og elegant hotellstil. De er innredet nesten likt, med bare små forskjeller. Felles for badene er de avbalanserte formene, fargene og materialene, der summen blir en intim og zen-aktig atmosfære. Nøyaktig som i et moderne kurbad, dedikert til velvære og vitalitet. Det har blitt en bekymrings- og stressfri sone som på magisk vis omfavner deg med varme, lyden av sildrende vann og duften av luksus. Det er et rom til egenpleie – til den ultimate sanseopplevelsen.

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene, og alle valg er truffet kompromissløst. På de tre badene er det for eksempel 80 x 80 cm store, gråbrune Grigio Billiemi-marmorfliser fra Sicilia på både gulv og vegger. I marmorflisene er det gullaktige detaljer som går fint i dialog med både armaturer, avløp og tilbehør i messing. Ronni Gol har ikke vært et sekund i tvil om at han skulle velge Unidrain til de nye baderommene. Både på grunn av kvaliteten, designet og det faktum at avløpet kunne matche de klassiske Vola-armaturene.

Avløpet er et HighLine-avløp – et panel som erstatter den klassiske risten. Det har et mer eksklusivt uttrykk og fås i fem farger, nemlig børstet og håndpolert stål, samt kobber, svart og messing. Det betyr at man har mulighet for å velge metall i samme farge overalt, og dermed skape en harmonisk visuell helhet rundt i rommet. I dette tilfellet er fellesnevneren messing.

«Det er helt bevisst at jeg har valgt et Unidrain HighLine linjeavløp i messing i et massivt panel. Jeg kunne også ha valgt en mer diskret løsning, men jeg føler at det understreker den varme stemningen og følelsen av spa som jeg liker så godt. På samme måte som jeg liker at tingene passer sammen!», forteller Ronni Gol.

Han har også valgt tilbehør fra Unidrains Reframe Collection. Funksjonelt dansk design som er til å stole på. Sublim kvalitet med innovative og intelligente funksjoner. Kolleksjonen fås i de samme fem fargene som avløpet.

Som fagekspert har han naturligvis sørget for riktig belysning. Det er nemlig helt avgjørende for iscenesettelsen og stemningen. Ronni Gol har valgt å gå all-in med en senket himling med LED-lysramme hele veien rundt kanten av rommet, spotter ved alle de integrerte/innebygde hyllene, lysbånd under vaskemøblene samt et stort lysspeil. All belysning kan selvfølgelig dimmes og slås på enkeltvis.

Med de nye badene kan Ronni Gol nå dra på spaopphold hjemme hos seg selv, og gjøre hverdagens pleierutiner og praktiske gjøremål til en velværeopplevelse – han behøver ikke bestille tid, men kan når som helst hengi seg til egenpleie både morgen, middag og kveld. Badet er blitt et sted for ro og ritualer – et fristed hvor han kan vie seg til både kropp og sjel. Slik sett er det en liten, privat luksusoase. Selv en ekte spa-kjenner ville blitt begeistret!

Badekar fra Copenhagen Bath. Vaskemøbel i røkt eik fra Copenhagen Project. Armaturer fra Vola. Tilbehør fra Vipp, Brandt Collective, Aesop, Louis Vuitton, Byredo, Panpuri, P. F. Candle Co.

Pressekontakt

Marketing Manager
Ståle Johannesen
[email protected]
+47 9009 4363

Del med nettverket ditt