Prisvinnende strandspa velger Unidrain

Marienlyst Strandhotel i Helsingør har utvidet utvalget av velværefasiliteter med et 1600 kvadratmeter stort strandspa. Det har ett tydelig formål: å føre gjestene nærmere naturen ved å bryte grensene mellom inne og ute. For dette formålet har hotellet blant annet valgt vårt linjeavløp i messing.
csm_Unidrain_Marienlyst_1600x1000_7a05ad0e68

På kanten av Øresund og med utsikt til Helsingborg ligger det 150 år gamle Marienlyst Strandhotel. 6. januar 2018 kunne hotellet i Helsingør klippe den røde snoren for et luksuriøst strandspa etter to år med utvikling. Og nylig fikk spaet anerkjennelse for luksusfasilitetene sine med en Danish Beauty Award 2019 i kategorien «Årets Spa».


Det 1600 kvadratmeter store spaområdet med både innendørs og utendørs fasiliteter er designet med ett tydelig formål: å bringe gjestene nærmere naturen. En av de hovedansvarlige bak oppgaven er Jan Mortensen, som er ansatt av Marienlyst Strandhotel og har vært utførende VVS-installatør og teknisk ansvarlig for oppgaven:


– Målet med spaets design er at inne- og uteopplevelsen smelter sammen for gjestene. Og siden dette er et spa, spiller våtromsinstallasjonen, for eksempel avløp, en sentral rolle for det overordnede uttrykket, forteller Jan Mortensen, som i tillegg eier VVS-firmaet Varmeforretningen. 

Spesielle materialer til et spesielt spa

Videre forklarer han at spaets naturomgivelser har spilt en avgjørende rolle for valget av materialer til både avløp og armaturer. Det har ført til en fin kombinasjon av varme nyanser:


– I vårt valg av avløp og armaturer har vi lagt vekt på at vi ikke bygger et vanlig spa. Vi bygger et strandspa. Derfor har vi prøvd å gjenspeile den omkringliggende stranden og kystlinjen, der solen gir et fint spill i vannet. Vi har blant annet valgt Unidrains linjeavløp i messing til spaets inngangsparti og garderober.


De eksklusive linjeavløpene bidrar til spaets luksuriøse uttrykk. Og det er heldigvis noe gjestene også legger merke til, forklarer Jan Mortensen:


– Vi har fått veldig god respons fra gjestene. De liker estetikken og materialvalget, og de synes det bidrar til en eksklusiv følelse. Det er ingen tvil om at disse tilbakemeldingene er viktige for oss, siden Marienlyst Strandhotel har som mål å tilby gjestene en eksklusiv velværeopplevelse.

Linjeavløp i både spa og hotell 

Det er ikke bare i spaområdet at hotellet har valgt linjeavløp fra oss. Også på hotellets mange rom, som nylig ble renovert, finner man ClassicLine Column-avløp.


– Marienlyst Strandhotel og det tilhørende spa-anlegget er en legemliggjøring av luksus og velvære. Derfor er det naturligvis hyggelig at de har valgt våre avløp som en del av opplevelsen. I tillegg til det estetiske, finnes det også et funksjonelt aspekt som blir løst. Linjeavløpene gir enklere vedlikehold og øker sikkerheten med tanke på våtromsskader. Det er helt opplagt for hoteller der mange gjester sjekker inn og ut hele tiden, avslutter vår arkitektrådgiver Dennis Bagge.


Les mer om HighLine Colour her.

Pressekontakt

Ståle Johannesen, Market Manager
[email protected]
+47 9009 4363

Del med nettverket ditt