Prisdryss til Unidrain

Unidrains oppfinner Claus Dyre mottok nylig Villum Fondens bygningskomponentpris for oppfinnelsen Unidrain-avløpet. Nå har Unidrain fått enda en designpris – denne gangen i Tsjekkia 
prisregn-velux-fonden_ClausDyhr_1600x1000

– Vi er glade for den store anerkjennelsen som Unidrain har fått den siste tiden. Det viser at det lønner seg å være grundig med designen og gjøre det lille ekstra for å levere hverdagsløsninger som løfter opplevelsen», sier Peter Secher, administrerende direktør for Unidrain.

Den tsjekkiske prisen deles ut av magasinet Obklady, dlažby,sanita. Prisen deles ut til nye, interessante produkter som tilbyr unike løsninger på velkjente problemer. En enstemmig fagjury som bestod av profesjonelle fra bygg- og anleggsbransjen bestemte at Unidrain skulle få prisen som årets produkt. Juryen fremhever Unidrains innovative og tidløse design, og jurymedlemmene understreker at det lineære avløpet gjør det mulig å bruke store fliser i baderommet og bevare det elegante utseendet.

– Unidrain er design og funksjonalitet kombinert i et enkelt og strømlinjeformet produkt. Det er nordisk design på sitt beste. Derfor er Unidrain meget populært i Norden. Vi ser også at Unidrain blir stadig mer populært i resten av verden. Det er den tsjekkiske prisen et veldig godt eksempel på. Vi håper at prisen bidrar til å bane vei for dansk design i en del av Europa som Danmark normalt ikke fokuserer på, sier Peter Secher avslutningsvis.

Pressekontakt

Ståle Johannesen, Market Manager
[email protected]
+47 9009 4363

Del med nettverket ditt