P-vannlåsen som bryter standardene

Hvis du ikke allerede har blitt kjent med den, vil vi gjerne presentere deg for den: P-vannlåsen, som både er vedlikeholdsfri, har ekstra stor kapasitet og beskytter mot lukt fra avløpet.
ill_18500075

– Vi opplever at mange rørleggere bruker den løsningen de er vant til, siden det er enklest. Og det er forståelig. Men mottoet vårt er at man skal bruke det riktige produktet til den riktige situasjonen. Det gjelder også vannlåsen man kobler til linjeavløpet, sier Lasse Lyck, byggteknisk ansvarlig. Han fortsetter:

– Håndverkerne bruker ofte den samme standardiserte vannlåsen. Det skyldes at det er den rimeligste og enkleste løsningen her og nå. Men på lang sikt er det ikke slik det er. Derfor har vi utviklet en P-vannlås som i de fleste tilfeller vil være den beste løsningen.

– Man må være klar over at P-vannlåsen er høyere enn en vanlig vannlås, slik at den krever en byggehøyde på rundt 200 mm. I de aller fleste tilfeller er det nok plass, og da anbefaler vi alltid vår P-vannlås, som er lavere enn de fleste andre modellene på markedet.

Vedlikeholdsfrihet og stor kapasitet

P-vannlåsen er fordelaktig, siden den først og fremst er tilnærmet vedlikeholdsfri.

Lasse Lyck forteller:

– I motsetning til andre vannlåser slipper man å rengjøre den hver 4.–6. uke. Med mindre avløpet blir tilstoppet av ting som ikke hører hjemme i avløpet, vil det være stort sett vedlikeholdsfritt i mange år. Det skyldes rørets konstruksjon, som gir økt kapasitet og sørger for at avløpet tåler store mengder vann.

Kombinasjonen av disse to tingene er en stor fordel i profesjonelle sammenhenger. Det gjelder blant annet på hoteller og i garderober der dusjnisjene brukes hyppig og derfor må tåle mest mulig – så lenge som mulig.

Et endelig farvel til vond lukt

Enda en fordel med P-vannlåsen er at man kan være sikker på at den oppfyller sitt overordnede formål. Den beskytter mot vond lukt.

– Med P-vannlåsen er man beskyttet mot vond lukt. Det henger igjen sammen med kapasiteten og rørets utforming, forklarer Lasse Lyck.

Hent datablad for P-vannlåsen her (1850.0075)

Pressekontakt

Ståle Johannesen, Market Manager
[email protected]
+47 9009 4363

Del med nettverket ditt