Opplev litt av Venezia i Københavns nye kanalområde

Venezia kommer til København i februar 2017 når det første boligområdet på Engholmene står ferdig. De 192 attraktive leilighetene får ikke bare en fantastisk utsikt over Københavns havn, men også funksjonelle baderom med Unidrains berømte lineære avløp.
Kaerholmen_1600x672

København havn har de siste 15 årene gjennomgått en utvikling fra industrihavn til ett av de mest eksklusive boligområdene i København, med områder som Islands Brygge, Havneholmen, Teglholmen og Sluseholmen. Engholmene er det siste området langs havnen som fullender byutviklingen.

Nærheten til vann er den bærende ideen bak havnens utvikling. Her har man skapt et lite Venezia i Københavns havn med leiligheter som har utsikt til havnen og de nye kanalene. Kærholmen er den første av de tre holmene i Engholmene, som nå er i siste fase av byggeprosjektet. Boligområdet består av 192 attraktive og moderne leiligheter, som er innredet med fokus på funksjonalitet og estetikk.

Gröning Arkitekter i samarbeid med Arkitema har tegnet Engholmene, som er utviklet og oppført av det danskeide selskapet NPV A/S. I Kærholmens 293 moderne baderom er det valgt Unidrains strømlinjeformede og sikre design ClassicLine:


– Nok en gang velges vår originale design til et nytt boligprosjekt. Det viser at stilen aldri går av moten. ClassicLine er vårt opprinnelige linjeavløp, som la grunnlaget for firmaet Unidrain A/S, og som revolusjonerte baderom ved at avløpet plasseres opp mot veggen i en 100 % sikker løsning, forteller Unidrains salgskonsulent Anders W. Christensen.


De lineære avløpene fra Unidrain monteres av rørleggervirksomheten Thorvald Amstrup, som arbeider på større entrepriseprosjekter i forbindelse med renovasjon og nybygg.

– Vi har alltid brukt de lineære avløpene fra Unidrain med stor suksess. Derfor monterer vi naturligvis også ClassicLine i alle leilighetene på Kærholmen, forteller Svend Erik Amstrup, som eier Thorvald Amstrup.

Pressekontakt

Ståle Johannesen, Market Manager
[email protected]
+47 9009 4363

Del med nettverket ditt