Oplev Unidrain hos The Darling – Københavns eksklusive mini-designhotel, der forener kunst og design

København er kjent for sin unike blanding av historie, kultur og design. I hjertet av den pulserende hovedstaden finner du The Darling, et eksklusivt minidesignhotell som tar kunst, design og estetikk til nye høyder. På badene er linjeavløpet vårt og GlassLine dusjsystem elegant integrert.
IMG_3377_1200x690


Bak The Darling står Jens Løkke og Uffe Buchard, som driver det kreative byrået Darling Creative Studio. Selv kaller de minihotellet et guest house og har skapt det som en eksklusiv oase midt i den travle byen. Her inviterer de gjester fra hele verden til å dykke ned i dansk kunst- og designhistorie.

En reise gjennom dansk designhistorie

The Darling er mer enn bare et sted å overnatte. Det er et sted hvor kunst og design er dypt forankret i opplevelsen, og hvor gjestene kan utforske dansk designhistorie på en helt ny måte. The Darling består av to suiter: Hver av suitene, The Grand og The Classic, er stylet som et privat hjem, men med enestående designelementer fra gulv til tak. Her finner du en skattkiste av dansk kunst og design, fra ikoniske møbler av Børge Mogensen, Finn Juhl, Poul Kjærholm og Arne Jacobsen til Unidrains sofistikerte avløpsløsninger på badet.

Uffe Buchard deler grunnfortellingen bak The Darling:

– The Darling er Dansk Heritage-design fra forskjellige tidsaldre, og vi ønsker å gi gjestene en helt unik rundtur i designhistorien vår. På møbelfronten har vi holdt oss til de mest ikoniske merkevarene som Børge Mogensen og Arne Jacobsen, men på badet har vi installert Unidrain. De har på bare 20 år skrevet seg inn i dansk designhistorie fordi de klarer å kombinere estetikk og funksjonalitet på en elegant måte.

Baderomsløsninger med stil

Både i The Grand og The Classic er badene utstyrt med våre linjeavløp.  Badet i The Classic har dessuten GlassLine-løsningen vår, som er en elegant videreutvikling av linjeavløpet. Dusjsystemet GlassLine kombinerer linjeavløpets fordeler med en svevende dusjvegg i glass i ett samlet armatur.

Sans for detaljer

For Uffe Buchard er det avgjørende at gjestene på The Darling alltid skal kunne oppdage nye og elegante detaljer under oppholdet:

– Det skal ikke være slik at gjestene våre er ferdige med å oppleve suiten på en time. De skal hele tiden kunne oppdage nye detaljer i design og kunst, og her er jo Unidrains løsninger et glimrende eksempel. Det er kanskje ikke før de bruker dusjen for tredje gang at de tenker: «Dette er da virkelig løst på en sofistikert måte.

Uffe Buchard fremhever Unidrains subtile og elegante design som et eksempel på hvordan detaljer kan forbløffe gjestene. Han utdyper:

– Man ser alt det som formelig roper om oppmerksomhet først, men Unidrain er mer underspilt i sitt design. Og det er nettopp det som er så sofistikert med akkurat det designet. Det samme gjør seg gjeldende for den svevende glassveggen, som også er helt anonym og stilren i uttrykket. Det er slikt gjestene våre legger merke til og verdsetter.

GlassLine dusjsystem

GlassLine dusjsystem er en videreutvikling av Unidrains velkjente linjeavløp. Her kombineres fordelene med linjeavløpet med en dusjvegg i ett samlet armatur som er enkelt å håndtere og lett å installere.

Installasjonen av dusjveggen krever ikke hjelp av en glassmester. To personer kan enkelt montere glassveggen i armaturets innebygde monteringsspor, som glassveggen senkes ned i. Dusjveggen festes i en medfølgende veggskinne uten synlige skruer eller beslag.

Les mer om GlassLine dusjsystem

Uffe Buchard og The Darling

Uffe Buchard er en fremtredende dansk kreativ direktør, TV-vert, journalist og moteekspert som siden 1990-tallet har gjort seg bemerket i underholdnings-, mote- og designbransjen. Han er partner og kreativ direktør i det kreative byrået Darling Creative Studio. I 2020 åpnet Uffe Buchard og partneren Jens Løkke minihotellet The Darling, som fokuserer på dansk heritage design og dansk progressiv samtidskunst. Uffe Buchard kuraterer og selger kunsten fra The Darling og jobber i dag både som kunstrådgiver og kurator. I tillegg er han selv en energisk kunstsamler.

Besøk The Darlings hjemmeside her

Pressekontakt

Marketing Manager
Ståle Johannesen
[email protected]
+47 9009 4363

Del med nettverket ditt