Nytt eksklusivt utseende på baderommet

Unidrain tar baderommet til nye høyder med den unike baderomsserien GlassLine. GlassLine har hittil kun vært tilgjengelig som dusjvegg og dør
brusebund_1600x1000

Nå kommer en helt ny og eksklusiv dusjbunn av glass som gir baderommet et førsteklasses utseende og kompletterer designen. GlassLine-dusjbunnen består av en herdet glassplate med en stålplate under. Den gir glasset en speilblank overflate og gir en eksklusiv spa-opplevelse.  

Glasset i GlassLine er overflatebehandlet med moderne nanoteknologi som gjør det vanskeligere for vannet å sette seg fast, mens Unidrains patenterte monteringssystem reduserer faren for muggsopp. Resultatet er et funksjonelt og tidløst design som gir rom til fordypning og velvære.

– Dusjbunnen er nordisk design på sitt beste. Den er enkel, vakker og funksjonell. Dusjbunnen monteres av mureren, på samme måte som vanlige fliser, bortsett fra at her er Unidrains unike avløp integrert i bunnen. Monteringen av dusjbunn og dusjvegger gjøres i samarbeid mellom murer og rørlegger, som i forkant arbeider tett sammen for å sørge for at baderommet blir perfekt. Det gir en mye enklere arbeidsprosess, siden man ikke trenger glassmester. Samtidig er det en god mulighet for å øke omsetningen både for rørleggere og murere», sier Peter Secher, direktør for Unidrain. Han oppfordrer samtidig alle interesserte til å ta kontakt med Unidrain for å få mer informasjon om produktet. 

Fakta om produktet

GlassLine-serien kan brukes komplett med dusjvegg, dusjdør og dusjbunn av glass med integrert avløp, eller hver for seg sammen med andre elementer. Døren monteres med spesialdesignede hengsler av børstet, rustfritt stål, og som med håndtaket og toppstangen er døren designet slik at den passer sammen med Unidrains øvrige design. Glasset har eksklusiv tykkelse på 10 mm og er tilgjengelig med tre forskjellige mønster samt en ensartet overflate.

En GlassLine-dusjvegg kan både høyre- og venstrestilles og monteres med enten en fast eller en fleksibel modul. Den faste modulen inneholder avløpsarmaturen til gulvavløp, og den fleksible modulen påmonteres avløpsarmatur fra det øvrige sortimentet. 

Dimensjoner: Høyde 2100 mm Dybde 900/1000/1200 mm Herdet 10 mm tykt glass

Pressekontakt

Ståle Johannesen, Market Manager
[email protected]
+47 9009 4363

Del med nettverket ditt