Luksuriøs spa-oase på Frederiksberg

- Vi prioriterte eksklusive materialer og elementer, siden vi ønsket oss en egen, privat spa-oase. Vi ville at det skulle føles som å være på hotell … hver dag!
csm_Samira_1600x1000_1_0b98b5594c

I en eldre, herskapelig leilighet på Frederiksberg har Samira Kudsk og familien hennes renovert det nedslitte baderommet, slik at det nå fremstår som et nytt og funksjonelt velværerom for to voksne og to tenåringer. Det tolv kvadratmeter store badet trengte virkelig en oppgradering, og her var det ikke snakk om en rask oppussing. Dette var en grundig prosess der alt ble revet og fjernet – gulv, vegger, toalett og dusj. Nå er alt bygd opp på nytt, og det er installert topp moderne teknologi. Resultatet av anstrengelsene taler for seg selv. Med en frisk blå farge på veggen har badet blitt til et lite, nordisk spa anno 2022.

– Det er en eldre leilighet, så vi vurderte å gå for en mer klassisk og nostalgisk stil, men vi bestemte oss for en moderne løsning, og den passer helt perfekt til leiligheten. Vi prioriterte eksklusive materialer og elementer, siden vi ønsket oss en egen, privat spa-oase. Vi ville at det skulle føles som å være på hotell … hver dag! Vi tok utgangspunkt i mørke nyanser, siden det ofte skaper en mer luksuriøs atmosfære. Derfor er det lagt gråmelerte fliser fra Mosa på gulvet, som er enkle å rengjøre, og med to tenåringer i huset er det også en fordel at smuss ikke er så godt synlig, sier Samira Kudsk.

Badet har fått nytt dusjtoalett, vaskemøbel med store skuffer med integrert lys, slik at alle i familien får plass til de personlige produktene sine, samt et duggfritt speil, alt fra Duravit. Rommets hovedperson er den elegante dusjveggen GlassLine fra Unidrain, med svart kant. I gulvet i dusjen er det montert et diskret svart linjeavløp, også det fra Unidrain. Det matcher både kanten på dusjveggen og nalen med magnetisk oppheng – samt selve dusjhodet og dusjarmaturen, sistnevnte fra Duravit. Dusjens elegante finish har mye å si for totalinntrykket av badet.

– Vi ønsket å bevare det naturlige lyset fra vinduet, så dusjveggen av glass passer helt perfekt. Den lar lyset strømme gjennom rommet, og den bidrar også til den åpne atmosfæren. Vi var litt bekymret for at det skulle være vanskelig å holde glassveggen ren og fin, siden dusjen brukes fire ganger hver dag. Men den er ekstremt enkel å holde ren. Man trenger bare å dra nalen over glasset etter at man har dusjet.

Tilbehør fra Unidrains Reframe-serie setter prikken over i-en. Knagger, toalettbørste og toalettrullholder i svart skaper sammenheng, mens kunst, krakk og lampe av tre samt grønne planter skaper en varm og sensorisk atmosfære på badet.

Baderommet har fått optimal funksjonalitet, slik at det blir plass til en familie på fire på de travle hverdagsmorgenene. Benkeplaten og servanten er stor nok til at flere kan pusse tennene samtidig. Og med speilets duggbeskyttelse kan man sminke seg mens noen andre dusjer.

– Med renoveringen har vi gjort baderommet klart for fremtiden. Det er en stor investering, så den må vare i mange år. Det gjelder både produktene og stilen. Det var en kamp med håndverkerne, men det tenker vi ikke mer på nå. Vi har blitt så glade i badet vårt at vi har glemt alle problemene, ler Samira Kudsk.

Pressekontakt

Ståle Johannesen, Market Manager
[email protected]
+47 9009 4363

Del med nettverket ditt