Konstruktøren forteller: Baderommet må bygges med kvalitetsløsninger

Den enkle veien til et gjennomført baderom går via kvalitet, utførlig informasjon og god rådgivning. Vi har snakket med Jon Koldborg, som gir innblikk i hva som er viktigst for bygningskonstruktøren når baderommet skal bygges.
Unidrain_Jon_Koldborg_1600x1000

Til daglig er bygningskonstruktør Jon Koldborg å finne ved Aalborg universitet, der han arbeider som prosjektleder for avdelingen Team Byggeri, som ivaretar bygging og drift av universitetets bygninger. Tidligere har han arbeidet som bygningskonstruktør hos Nye Aalborg universitetssykehus.

I arbeidet sitt har han fokus på å få alle praktiske ender til å møtes, for eksempel når det skal skapes kvalitetsbevisste baderom. Les mer her.

Fra idé til ferdig prosjekt

Hverdagen min går med til å prosjektere, tegne og utarbeide beskrivelser og anbud. I prosjekteringen tar jeg høyde for hele spekteret i prosessen, og jeg inkluderer alle praktiske aspekter. Men idéfasen er helt klart den mest spennende.

Når jeg sitter med blyanten i hånden, får jeg lov til å skape og designe. Og deretter er den viktigste oppgaven min å sikre at vi kommer oss gjennom alle fasene, fra idé til ferdig prosjekt, på en god måte.

Kvalitet setter positivt avtrykk

Baderommet er noe av det mest komplekse når vi designer både nye bygninger og områder i bygninger. Derfor er det helt avgjørende å velge kvalitetsløsninger til baderommet, siden god kvalitet setter avtrykk på både montering, vedlikehold og økonomi.

Et godt kvalitetsprodukt er enklere å montere, noe som også fører til mindre risiko og færre innbyggingsfeil. I tillegg vurderer jeg levetid, drift og vedlikehold. Det skal gi mening for totaløkonomien – også på lang sikt – og her er kvaliteten nok en gang avgjørende.

Det er de verdiene jeg som bygningskonstruktør ser på når jeg velger komponenter til baderommet. Derfor faller valget på produkter som kombinerer kvalitet, funksjonalitet og design, og det er Unidrain et godt eksempel på.

Rådgivning gir en smidig prosess

Til daglig tilegner jeg meg mye kunnskap om komponentene vi bruker. Derfor er det en stor hjelp for oss som prosjekterer, at produsentens materiale er utførlig og lett tilgjengelig. Og at vi får tilgang til enkle monteringsanvisninger.

Unidrain har et innholdsrikt nettsted der det er enkelt å finne den riktige informasjonen. Et godt nettsted er til god hjelp, siden jeg bruker mye tid på research for å sikre at alle lover og regler overholdes. 

I tillegg forenkler det arbeidet mitt når jeg har tilgang til en rådgiver som jeg kan sparre med for å finne den optimale løsningen.

Hvis dere også ønsker rådgivning og sparring i forbindelse med prosjektene deres, kan dere kontakte arkitektrådgiver Dennis Bagge på [email protected] eller telefon +45 2051 7795.

Pressekontakt

Ståle Johannesen, Market Manager
[email protected]
+47 9009 4363

Del med nettverket ditt