Hold smusset fra døren med Unidrains intelligente mattesystem

Det intelligente mattesystemet MatLine fra Unidrain er drømmen for den praktiske designelskeren som elsker stilren og funksjonell design.
MatLine gulvafløb

Høsten handler ikke bare om vakre farger på trærne og flotte solskinnsdager. Den handler dessverre også om regn, smuss og skitne støvler i gangen, som gjør det vanskelig å holde det rent i hjemmet. 

Det har Unidrain funnet en løsning på. Den holder boligen ren og stilren på samme tid: Det intelligente mattesystemet MatLine. Matten kobles til avløpet i boligens entre og sørger for at overskytende vann ledes bort. Samtidig holdes smuss og skitt ute av de andre rommene i huset.

– Høsten er her, og før vi får sukk for oss, er det vinter. Det betyr masse nedbør, smuss og skitt, som gjør det til en evig utfordring å holde hjemmet rent. Her er MatLine en smart løsning, forteller Peter Secher, administrerende direktør for Unidrains, og han fortsetter:

– Systemet fjerner effektivt smuss, småstein og grus fra fotsålene og leder vannet bort fra matten til avløpet. Samtidig er den enkel å rengjøre og vedlikeholde. Du trenger bare å løfte opp matten etter kroken og skylle den med vann eller støvsuge den. Matten ligger i en slank stålramme som er støpt ned i gulvet, slik at den ikke kan skli. Systemet kan installeres i alle typer hus og gulvkonstruksjoner med fliser.

En estetisk og funksjonell forbedring

Unidrains design- og utviklingssjef Kenneth Waaben står bak designen. Han har gjort det til sin oppgave å gjenoppfinne og forbedre hverdagsklassikere slik at de får bedre funksjonalitet og flottere design:

– Tanken bak MatLine er å tilby en funksjonell og flott designet løsning på smusset som kommer i kjølvannet av regn, sludd og snø. Med MatLine kan vi åpne døren for gjester i de kalde månedene uten å måtte ønske velkommen masse smuss og vann, avslutter Kenneth Waaben. 

Pressekontakt

Ståle Johannesen, Market Manager
[email protected]
+47 9009 4363

Del med nettverket ditt