Hjemmet skal utstråle eksklusivitet og personlighet

Den moderne boligen er full av personlighet, eksklusive løsninger og naturmaterialer. Slik lyder dommen fra interiørarkitekt Karin Olesen.
reframe_2-soap-shelf_toilet-brush-floor_toilet-paper_HighLine-colour-bespoke_Towel-bar_brass_web

Et hjem med prefabrikkerte totalløsninger mangler fargenyanser og er heller ikke spesielt kreativt. Et upersonlig hjem hvor det kunne stått et hvilket som helst navn på postkassen. Den tiden er forbi. Moderne interiør utstråler nemlig personlighet og skreddersydde løsninger.


– Et personlig interiør er drømmen for mange. Hjemmet skal fremstå som et sted som vi selv har skreddersydd fra innerst til ytterst. Helt fra den lille skålen som vi falt for da vi var på ferie i Spania, til helheten på kjøkkenet og baderommet. Alt skal utstråle personlighet, forteller Karin Olesen, som er medeier i interiør- og rådgivningsbedriften Kubik Indretning.


Vi blir stadig mer stilbevisste. Med mantraet «hjemmet mitt gjenspeiler den personen jeg er» leter vi hele tiden etter inspirasjon på nett, og vi finjusterer stilen vår.


– Tilgangen til internett har gjort det enkelt å finne inspirasjon og få kunnskap om design slik at vi kan skape vår egen stil. Med et medium som Pinterest kan du lage din egen, personlige oppslagstavler med unike elementer fra hjemmet ditt. Samtidig kan du lete etter ting fra andre brukere, lagre dem og tilpasse dem til ditt interiør. Det bidrar i stor grad til å skape en personlig stil med inspirasjon fra andre designelskere fra hele verden, sier Karin Olesen.


Vi ønsker å bo eksklusivt og bruke naturmaterialer

Eksklusive hjem står øverst på manges ønskeliste. Vi innreder boligene våre med flotte og gjennomarbeidede løsninger hor lekkerhetsfaktoren står i høysetet.


– God kvalitet er alfa og omega. Det utstråler stil og skal være synlig ned til hver minste detalj. Det er den røde tråden som knytter interiøret sammen. Vi ønsker å beholde produktene våre i mange år, og derfor må de være av god kvalitet, forklarer Karin Olesen, som har hjulpet danskene med boliginnredning siden 1995. 


Naturmaterialer har også fått plass i interiøret. Vi får ikke nok av tre, marmor og skifer.


– Naturen har virkelig funnet veien til interiørhjertene våre. Vi elsker planker med store kvister, kleshengere av flotte greiner, skiferplater til servering og så videre. Naturmaterialene bidrar til å gjøre interiøret personlig på en flott, litt tilfeldig og enkel måte. Det kan nemlig gjerne se tilfeldig ut, men det skal slett ikke være det, sier interiørarkitekten.


En følelse av velvære på baderommet

Kjøkkenet og badet er de to rommene vi prioriterer høyest – og bruker flest penger på. Det er rom som får mye plass når vi bygger nytt.


– På kjøkkenet skal vi kunne være gourmetkokk i helgene og lage enkel og sunn mat i hverdagen. Kjøkkenet skal være funksjonelt, ha gode maskiner og også gjerne en sitteplass eller to. Derfor må det være god plass. Samtidig har vi de meget populære og store baderommene som gir en følelse av velvære. Velvære er ikke forbeholdt luksushoteller og spa-anlegg. Den skal også inn på baderommet. Rommet skal kunne brukes til å slappe av i en travel hverdag, forklarer Karin Olesen, før hun avslutter:


– Sammenheng i materialer og overflater bidrar til å gjøre baderom attraktive. Vi er opphengte i de små detaljene, og tilbehøret på baderommet er minst like viktig som de større elementene. Også her skal det være eksklusivt og vise personlig stil.

Få mer inspirasjon til ditt eksklusive og personlige baderom

Pressekontakt

Ståle Johannesen, Market Manager
[email protected]
+47 9009 4363

Del med nettverket ditt