Heidi og Henrik skapte et designerbaderom

Heidi og Henrik fra Tune på Sjælland har nettopp gitt baderommet sitt en luksuriøs oppgradering. Paret har valgt high-end-produkter på baderommet, og nå er ni år med dusjing i badekaret avløst av en stor og elegant dusjnisje med et minimalistisk og nordisk uttrykk.
csm_Unidrain_lundby_1600x1000_db08d7af0d

Flere av produktene våre er brukt: Dusjkabinettet er vår GlassLine-løsning, der fall, avløp og dusjvegg henger sammen i ett produkt. Samtidig pryder flere produkter fra vår Reframe Collection det stilrene rommet, der blant annet vår kombinerte såpeholder og dusjnal gir uvurderlig hjelp i hverdagen.

For det stilbevisste paret er produktene våre hjørnesteinene i det nye designerbaderommet:


“Vi elsker den stilen Unidrain-produktene gir vårt nye baderom. GlassLine-serien gir helt rene linjer og en rå minimalisme der øyet ikke ’forstyrres’ av skruer, beslag og lignende, siden de er helt gjemt.”

Heidi og Henrik har ikke bare valgt en GlassLine-løsning på grunn av den elegante designen. Sikkerheten de får på kjøpet, har også vært avgjørende:

“Det gir naturligvis en trygghet at vi slipper å bekymre oss om våtromsskader, som det fort kan koste mange tusen å ordne opp i. GlassLine-avløpets integrerte fall og de innebygde gulv- og veggflensene sørger for at vi er bedre sikret mot installasjonsfeil og våtromsskader.”

Tilbehørsserie for å fullende uttrykket

For å skape et harmonisk uttrykk i designen har paret også montert Unidrains tilbehørsserie Reframe Collection. Denne serien består blant annet av en såpehylle som med skjulte magneter i veggfestet, gir dusjnalen et fast, funksjonelt og praktisk hjem. I tillegg har de montert håndklestang, kroker, toalettbørste og toalettrullholder – alt i lekkert, håndpolert stål – for å understreke den minimalistiske, nordiske designen.Les mer om GlassLine-serien her.

Pressekontakt

Ståle Johannesen, Market Manager
[email protected]
+47 9009 4363

Del med nettverket ditt