GlassLine inntar Island

Vakker, vakrere, Island Landet som gang på gang forbløffer og betar med sin spektakulære natur. Her har man også fått opp øynene for Unidrains stilrene løsninger, blant annet GlassLine som ble valgt til de nye luksusleilighetene i byen Akureyri. 
Island_Luksuslejligheder_Unidrain_

Nordøst på Island finner vi en sjarmerende perle av en havneby: Akureyri. Omgitt av høye, snødekte fjell snor Akureyri seg langs den brede fjorden, som med sitt krystallklare vann skjærer inn i landet med en helt unik u-form.


Akureyri, som også kalles Nord-Islands hovedstad, er landets fjerde største by. Det er en pulserende universitetsby som tiltrekker både ungdom, barnefamilier og pensjonister. I byrommet smelter moderne eiendommer sammen med gamle, godt vedlikeholdte hus. Noe for enhver smak.


Leiligheter til feinschmeckerne

I byens sentrum er de i ferd med å bygge et eiendomskompleks med 48 luksusleiligheter. De første leilighetene er allerede bebodd, og hele prosjektet skal stå ferdig i januar 2020.


Som nærmeste nabo finner man den harde naturen med både fjord og fjell så langt øyet rekker. Det er rått og barskt, men likevel så fint og minimalistisk. Det er selve symbolet på Island – på den luksuriøse måten.


– Det er ingen tvil om at leilighetene er blant de mest eksklusive i hele byen. Det er her man bor hvis man har råd og er villig til å betale for luksus og eksklusivitet, forteller Arnar Árnarson, salgs- og markedssjef hos Tengi, som distribuerer Unidrains løsninger på Island.

Høye krav til baderommene

Byggherren, Miðstöð ehf, har valgt Unidrain til dusjnisjene i de 48 baderommene. Valget supplerer den minimalistiske og eksklusive stilen som finnes overalt i luksusleilighetene.


– Byggherren ønsket en løsning som både kunne leve opp til leilighetenes høye standarder og ønsket om 100 % sikkerhet. Etter å ha blitt presentert for Unidrains løsninger i våre showrooms i nærheten, var de ikke i tvil: Det skulle installeres GlassLine i de 36 store baderommene, og ClassicLine i de resterende 12 litt mindre baderommene. Løsningene levde nemlig opp til de strenge kravene til både uttrykk og funksjon, forteller Arnar Árnarson.


– I etterkant har jeg hørt fra de nye beboerne som har flyttet inn, og de forteller at de er meget fornøyde med de nye dusjnisjene. Løsningene er prikken over i-en for det luksuriøse uttrykket som de nye leilighetene gir. Og så er sikkerheten optimal, noe som er minst like viktig.


Unidrain på islandsk

Island er et av de store markedene for Unidrain. Med prosjekter som Reykjavik Lights Hotel, Hotel Blue Lagoon, Hotel Hamar og Hotel Borg har designløsningene våre vunnet innpass på Island.


– Unidrain er gjennomtenkt dansk design av høy kvalitet, noe som er meget populært her til lands. I Tengi merker vi stor etterspørsel etter løsningene, som både er estetisk flotte, funksjonelle og sikre. Unidrain er pionerer på området, og vi er meget stolte over å kunne kalle oss Unidrain-leverandører på Island, avslutter Arnar Árnarson.    

Les mer om GlassLine her

Pressekontakt

Marketing Manager
Kim Maretti
[email protected]
+45 3910 1010

Del med nettverket ditt