GlassLine: Design og sikkerhet i ett

Med vår eksklusive GlassLine-serie til dusjnisjen slipper man å velge mellom elegant design og effektiv våtromssikring. Man får begge deler. GlassLine-serien er en elegant og estetisk kvalitetsløsning der fall, avløp og dusjvegg henger sammen i ett produkt.
csm_Unidrain_GlassLine2_1600x1000_dc7ddc324a

Effektiv våtromssikring 

Den elegante designen er ikke nok hvis dusjnisjen ikke er sikret mot våtromsskader. Hvis det først har oppstått en skade, kan det bli en dyr fornøyelse å renovere baderommet – både for kunden og for deg som håndverker. Derfor lønner det seg å tenke sikkerhet fra starten av, og det er nettopp det du gjør med vår GlassLine-serie.

  • For det første har avløpets ramme et innebygd fall på to prosent, som anbefalt. Det betyr at man utrolig enkelt og sikkert kan lage et nøyaktig fall. Samtidig betyr avløpets utforming at risikoen for installasjonsfeil reduseres betydelig, og installasjonstiden reduseres også. 
  • For det andre er avløpet en videreføring av det originale Unidrain-linjeavløpet, og derfor har det de samme gulv- og veggflensene. Det sikrer de kritiske hjørnene og overgangene mellom vegg og gulv, slik at dusjnisjen blir helt våtromssikret.
  • Og sist, men ikke minst, kan glasset monteres uten hjelp fra glassmester. Det betyr at du slipper å bruke tid på å koordinere med enda en håndverker, men i ro og mak kan installere glassveggen selv i sporet i armaturen enten før eller etter flisleggingen.

Elegant design

Dusjveggen er montert uten synlige skruer eller beslag. Den er plassert i en diskret stålramme langs vegg og gulv, slik at den får et nærmest svevende uttrykk. Dusjveggen er tilgjengelig i flere design, og man kan også montere dusjdør og toppstang fra samme serie. 

Med andre ord er GlassLine en dusjnisje med et stilrent og minimalistisk uttrykk, skreddersydd etter kundens ønsker

Les mer om serien eller se den her.

Pressekontakt

Ståle Johannesen, Market Manager
[email protected]
+47 9009 4363

Del med nettverket ditt