Gi kundene dine en enda sterkere følelse av designmessig sammenheng på badet

Vi utvider vår eksklusive Reframe Collection med en ny såpedispenser. Kolleksjonen byr allerede på minimalistiske godsaker, og med dette nye tillegget har du mulighet til å tilby kundene mer samspill på tvers av tilbehøret på badet.
unidrain_soap-dispenser-01

Vår Reframe Collection er en tilbehørsserie i dansk design av høy kvalitet. Reframe-kolleksjonen er utviklet med utgangspunkt i skandinavisk minimalisme og kvalitet, der de eksisterende produktene redefineres og videreutvikles for å oppnå optimal funksjonalitet på badet.

Med introduksjonen av en ny såpedispenser har Reframe Collection nå blitt enda hvassere. Som arkitekt, VVS-installatør eller murer som gir kundene råd om deres nye bad, kan du med fordel foreslå Reframe Collection som et supplement til linjeavløpet deres, forklarer marketing manager Kim Maretti og fortsetter:

Alle produktene i kolleksjonen fås i messing, børstet rustfritt stål, polert rustfritt stål, svart og kobber. De mange materialvalgene gir kunden rik mulighet for å velge den løsningen som harmonerer med de eksisterende elementene på badet.

Kvalitet og brukervennlighet går hånd i hånd

I tillegg til å bidra til et elegant uttrykk, gir såpedispenseren også en god brukeropplevelse. Den står sikkert med sin sklisikre bunn, og den leverer en stabil service med en perfekt innstilt mengde såpe gjennom den skråstilte doseringstuten.

Såpedispenseren har flere gjennomtenkte detaljer i likhet med resten av kolleksjonen, og den er dermed akkurat like effektiv som den er dekorativ.

Med introduksjonen av såpedispenseren vår kan vi nå tilby et enda bredere sortiment av løsninger som utstråler tidløs og solid design. Vi vil gjerne bidra til å sikre mersalget ditt, men vi har også en klar ambisjon om å levere løsninger som varer, og som gir sluttbrukeren den ultimate opplevelsen av kvalitet, avslutter Kim Maretti.

Kort om Reframe såpedispenser

Høyde: 13,3 cm

Diameter: 7,7 cm

Innhold: 200 ml.

Modell: Vegg eller bord

Fås i børstet stål, polert stål, samt med PVD-belegg: svart, messing og kobber.

Pressekontakt

Ståle Johannesen, Market Manager
[email protected]
+47 9009 4363

Del med nettverket ditt