Full frihet med frittliggende avløp

I det frittliggende avløpet er begge flensene lagt ned i gulvet. Membranen tetter rundt avløpet, og løsningen blir like sikker som det normale linjeavløpet opp mot veggen. 
fritliggendene-afloeb1600x1000

Unidrains lineære avløp plasseres normalt mot veggen. Det spesielle systemet med patenterte flenser opp mot veggen og nede i gulvet sørger for å holde fukten borte fra de bærende konstruksjonene. Det gir en gjennomført sikker løsning i hjemmets dyreste rom. Men det er ikke alltid ønskelig å plassere avløpet opp mot veggen. Derfor har Unidrain også utviklet et frittliggende lineært avløp som kan plasseres hvor som helst i gulvet.

Det frittliggende avløpet gir flere designmuligheter, men det bygger likevel på de samme prinsippene som den tradisjonelle løsningen. Man kan legge avløpet der det passer, og man kan lage fallet andre veier enn inn mot veggen. Det frittliggende avløpet gjør det mulig å designe baderommet på en annerledes måte. Det gir arkitekten mer frihet, og det løser samtidig de problemene man ofte ser i eldre leiligheter hvor en gammel bjelke gjør det umulig å plassere avløpet opp mot veggen. Det frittliggende avløpet kan plasseres hvor man måtte ønske, slik at man uansett plassering likevel får glede av Unidrains flotte design.

Pressekontakt

Ståle Johannesen, Market Manager
[email protected]
+47 9009 4363

Del med nettverket ditt