En verden full av overflater – gjør dem personlige

I fjor utvidet vi vårt linjeavløputvalg med fem nye og elegante overflater som gir baderommet personlighet og sammenheng. Overflatene er i tråd med tiden og kompletterer den moderne baderomsstilen.
csm_Unidrain_reframe_soap_shelf_HighLine_colour_brass_1600x900_c145e44bc9

Det hvite og sterile badet har sett sine bedre dager. Det varme og personlige rommet er meget moderne. Og det gir gode muligheter til å innrede med mye personlighet. En av måtene det kan gjøres på, er å matche farger og materialer.


– Baderommet har i stor grad blitt et rom hvor vi uttrykker personligheten vår. Vi opplever et økende ønske om å skape sammenheng i materialvalget. Det gjelder helt fra det minste tilbehøret, til større baderomsmøbler, armaturer og avløp. Derfor lanserte vi i fjor fem nye overflater til linjeavløpene våre, som bidrar til å komplettere stilen, forteller Birgitte Arendsdorf Olsen, markedssjef i Unidrain.


Serien har fått navnet HighLine Colour og leveres med overflate av messing, kobber, svart, håndpolert rustfritt stål og børstet rustfritt stål. Farger og overflater som er i takt med tiden, og som signaliserer luksus og overskudd.


HighLine Colour er laget av børstet, rustfritt stål som har blitt PVD-behandlet med fargene messing, kobber og svart, for optimalt vedlikehold og holdbarhet. 


– De fem overflatene gir en rød tråd til den minimalistiske designstilen vår. Samtidig harmoniserer overflatene med tidens trender, hvor blant annet kobber og messing er populært. Dette er overflater som har vært populære de siste årene, og alt tyder på at trenden fortsetter. HighLine Colour har blitt tatt godt imot, noe vi naturligvis er veldig stolte over, avslutter Birgitte Arendsdorf Olsen.

Les mer om HighLine Colour her

Pressekontakt

Ståle Johannesen, Market Manager
[email protected]
+47 9009 4363

Del med nettverket ditt