Eksklusive baderom til nyoppførte havneboliger i Aarhus

Ut mot havnefronten i Aarhus troner det visjonære Z-Hus med sin sikksakkformede profil, hvor innbydende takterrasser ligger side om side. Bygningen er selve symbolet på luksus og inneholder blant annet eksklusive baderomsløsninger fra Unidrain.
csm_zhuset5_42daa4e98c

Aarhus Ø er en levende og moderne bydel i rivende utvikling. Tidligere var området en containerhavn, men de siste årene har byggeprosjektene strømmet til. Arkitektene har fått fritt spillerom, og Aarhus Ø har blitt til en attraktiv oase i den pulserende, jyske hovedstaden. Bydelen fremstår som en sjarmerende og forlokkende kanalby. De eksklusive leilighetene med havutsikt skaper unike hjem, mens områdene rundt byr på aktiviteter for alle.  Strandbaren, med sitt loungeområde, er en populær attraksjon om sommeren, mens Danmarks største byhage lokker på alle byens innbyggere som har grønne fingre. I Aarhus Havbane kan de habile svømmerne utfordre seg, mens alle kan ta en tur opp i det 15 meter høye utkikkstårnet, som samtidig er en arkitektonisk flott skulptur.


Arkitektur og beliggenhet i toppklasse

Ut mot havnefronten ligger Z-Huset med sin unike og visjonære profil. Lystbåthavnen er nærmeste nabo til de totalt 142 leilighetene, med areal fra 67 til 204 kvadratmeter. Fra Z-Huset har man fri utsikt til flotte omgivelser så langt øyet rekker, og i selve den z-formede konstruksjonen har naturen funnet sin plass. De funksjonelle arkitektoniske løsningene sikrer at beboerne kan benytte seg av to store hager. Inspirasjonen til hagene er hentet fra gamle karréer med hager rammet inn av leilighetsbygg. I tillegg byr Z-Huset på karakteristiske terrasser i forskjøvne nivåer, som lar lyset strømme inn og ned på store altaner og takhager. 


Unidrain på baderommene

I dusjnisjen i alle leilighetene falt valget på Unidrains lineære gulvavløp HighLine med stålrammer og stålpaneler. HighLine ble valgt fordi serien tilfører baderommene den riktige elegansen og eksklusiviteten. Den stilrene designen er helt i tråd med baderommenes moderne utseende, mens stålets blanke overflate gir en lett og naturlig finish. I tillegg til å være et flott designelement spiller HighLine også en stor rolle når det gjelder sikkerheten på baderommene. Avløpene er utstyrt med patenterte flenser som gjør dem helt vanntette og forhindrer at en eventuell vannlekkasje går fra en etasje til en annen.

Pressekontakt

Marketing Manager
Kim Maretti
[email protected]
+45 3910 1010

Del med nettverket ditt