Eksklusiv dusjvegg får kant med svart ramme

Vi utvider den elegante GlassLine-serien med ny design til dusjveggen. Nå finnes den omkranset av en minimalistisk, svart ramme som gir et både enkelt og iøynefallende uttrykk.
csm_Unidrain_GlassLine-sort-miljoe_1600x1000_645081d13a-1

I en tid da reisene er satt på pause for de fleste, kan vi la tankene fly mot det pulserende bylivet som The Big Apple byr på. Hvis du lengter etter en bit av den rå og industrielle New York-stilen, kan du skape den riktige stemningen på baderommet med vårt nyeste skudd på stammen.

Glassveggen av 10 mm kvalitetsglass omkranses av en enkel, svart ramme av pulverlakkert metall, og den er et designtilskudd til GlassLine-systemet, der dusjveggen senkes ned i ShowerLine-armaturen og utgjør en totalløsning til dusjnisjen.


Gjør baderomsinteriøret unikt

Estetikk, kvalitet og funksjonalitet samles i en høyere enhet i GlassLine-serien, som monteres raskt og enkelt og gir effektiv våtromssikring. Produktnyheten er en grafisk vri på den elegante alt-i-ett-løsningen:

– Vi ser at stadig flere velger den elegante New York-stilen i interiøret, og derfor er vi glade for å kunne tilby vår nye dusjveggdesign, som med den svarte rammen underbygger det rå uttrykket. Rammen tilfører baderommet noen enkle og elegante linjer og lar designvisjonene få fritt spillerom, forteller Kim Maretti, Marketing Manager hos Unidrain. Han fortsetter:

– I interiøret kan du velge å ta stilen helt ut og kombinere dusjveggen med rustikke fliser i betonglook og andre industrielle eller svarte elementer. Eller du kan la dusjveggen skape kontrast og bryte med delikate pastellfarger og hvite nyanser.


Fakta om den nye dusjveggdesignen:
  • Finnes i tre standardstørrelser – 800/900/1000
  • Utstyrt med Cleantec-nanobehandlet glass for enklere rengjøring
  •  Kan høyre- og venstrestilles
  • Monteres uten synlige skruer og beslag
  • Den svarte rammen skjuler fliskanten
  • Passer til flistykkelser opptil 15 mm for veggfliser og opptil 20 mm for gulvfliser
  • Må kombineres med ShowerLine avløpsarmatur (venstrestilt armatur, høyrestilt armatur)

 

Se brosjyre for hele GlassLine-systemet her, og les mer om den nye designen her.

Pressekontakt

Marketing Manager
Kim Maretti
[email protected]
+45 3910 1010

Del med nettverket ditt