Design et unikt avløp

Avløp som går i sikk-sakk, som er ekstra lange eller som skal passe til flere dusjer. Av og til er ikke standardmål den riktige løsningen. Derfor har vi utviklet et tegneprogram hvor du kan bryte standardene og designe ditt perfekte avløp.
Stort-bad_1600

Standardmål på dører, skap, takplater og dusjnisjer. Livet er fullt av standarder, men heldigvis finnes det også mange prosjekter som bryter med standardene og krever at du tenker kreativt og på helt nye måter. Derfor har vi utviklet et nettbasert konfigurasjonsverktøy som du kan bruke til å designe det perfekte avløpet, som kan være inntil flere meter langt. 

– Spesialavløpene våre passer ned til 10 mm nøyaktighet. Avløpet blir laget av avløp med forskjellige lengder, og deretter tilpasser vi det endelige resultatet ved hjelp av avstandsstykker. Disse stykkene gjør at vi kan ta hensyn til for eksempel vanskelige bjelker i gulvkonstruksjonen, slik at du får et avløp som passer til rommet. Du kan få det så langt som du ønsker, forteller Jacob Honoré, produktsjef hos Unidrain.

Vi kaller konfigurasjonsverktøyet Beregn spesialavløp, og du finner det nederst på siden. Du velger bare formen på avløpet og skriver inn størrelsen på dusjnisjen. Du kan også velge mellom designløsningene HighLine og ClassicLine.

En ubrutt helhet

Løsningen er tilgjengelig for både lineære avløp som plasseres langs veggen, og frittliggende avløp som kan plasseres lengre ut i rommet. Når du har gitt systemet informasjon og ønsker om designen, blir den riktige lengden beregnet, og hver del sveises sammen til en ubrutt helhet. 

– Hvis du bare satte de lineære avløpene opp ved siden av hverandre, ville du fått en avstand på 100 mm mellom enkeltrammene. Du får ikke den samme opplevelsen av et ubrutt bånd som du får med spesialavløpene. På samme måte gjør systemet vårt det enkelt å skjule skjeve mål, slik at sluttresultatet fremstår harmonisk og strømlinjeformet, forklarer Jacob Honoré.

Konfigurasjonsverktøyet brukes ofte av leverandører, byggherrer og arkitekter. Noe av det smarteste med verktøyet er at du kan sitte ved datamaskinen og finne den perfekte kombinasjonen til ditt prosjekt. Når du har funnet den riktige løsningen, trenger du bare å bestille den fra kundeservice.

Hvis du vil lese mer om spesialavløpene våre, finner du mer informasjon på siden for spesialavløp.

Pressekontakt

Ståle Johannesen, Market Manager
[email protected]
+47 9009 4363

Del med nettverket ditt