Arkitekten forteller: Derfor velger jeg Unidrain

Vi har snakket med arkitekt Nikola Antonijevic fra Cobe om designtrender, valget av Unidrain og verdien av god rådgivning. Les videre for å få arkitektens innspill til det perfekte baderommet – og hvordan du kan oppnå det.
Nikola-Antonijevic_1600x1000

I to år har arkitekt MAA Nikola Antonijevic tegnet og skapt gode ideer for Cobe. Tidligere arbeidet han ved det norske arkitektkontoret Nordic Office of Architecture. Gjennom årenes løp har han flere ganger stiftet bekjentskap med produktene våre, og sammen har vi funnet de beste løsningene for ulike prosjekter.


Les videre for å få arkitektens innspill til de beste baderommene. Fra fagfolk til fagfolk:

Tidens trender peker mot det rå og kraftige

Det er forskjellige trender som gjør seg gjeldende avhengig av om vi snakker om baderom til store boligbygg eller til mindre feinschmecker-boliger. Men felles for dem begge er at de skal være rå og fargerike, og at de skal ha store flater og enkelhet.


Det er tydelig at folk generelt tør litt mer. Tør å bruke farger, tør å skeie litt ut, tør å velge de største flisene eller å la en rå betongvegg stå ubehandlet. Og som arkitekt bør man imøtekomme det i så stor grad som mulig. Jeg mener at kraftige baderom som signaliserer særegenhet, en gjennomgående råhet og ærlighet i materialvalget er veien videre.

Keep it simple

Unidrains produkter passer ganske godt til disse trendene. Det er linjeavløp som ikke blander seg for mye inn i omgivelsene. Det er flott design som ikke er overdesignet, og som derfor er såpass anonym at den passer fint inn i omgivelsene. 


Samme hvor paradoksalt det kan høres ut, er det dette som er linjeavløpenes styrke: At man ikke ser at de er der. Det gir øyet fred. Derfor tror jeg at de fleste arkitekter i de fleste tilfeller anbefaler å bruke linjeavløp. Det kan bidra til å gi prosjektet et kvalitetsløft.

God sparringspartner

Noe av det viktigste for at prosessen skal bli god, er at man får den riktige rådgivningen og sparringen underveis. Hvis jeg befinner meg i en situasjon der det har oppstått tekniske utfordringer, får jeg alltid god hjelp hos Unidrain. Og det er viktig for at jeg som arkitekt skal kunne finne den beste løsningen for alle parter i byggeprosessen.


Unidrain velges på grunn av design, men det ingen tvil om at jeg også velger Unidrain fordi jeg vet at de står for kvalitetsprodukter og gir mange nyttige råd.

Pressekontakt

Ståle Johannesen, Market Manager
[email protected]
+47 9009 4363

Del med nettverket ditt