Skip to main content

Når bølgene er høye, er Unidrain et sikkert valg

Hevet over Vejle Fjord står det eksklusive nybygget Bølgen og speider ut over vannet. Bølgen består av fem buede leilighetsbygg som krever ekstra sikkerhet på baderommene. Derfor er Unidrains stilrene GlassLine-serie valgt som den sikre løsningen.

Baderommet er ett av de vanskeligste rommene i boligen når det gjelder sikkerhet ved rør og avløp. Spesielt bygninger med flere etasjer krever at du er ekstra påpasselig slik at vannet ikke havner i underetasjen.

I det luksuriøse huset Bølgen i Vejle har man valgt Unidrains estetiske GlassLine-serie for å sikre en holdbar og funksjonell løsning på baderommene. En løsning som sikrer mot vannskader.

– Vi har levert 169 GlassLine-løsninger til Bølgens 102 baderom. GlassLine ble valgt på grunn av den høye sikkerheten og den stilrene, danske designen som kjennetegner den ettertraktede bygningen ute ved fjorden. Løsningen består av et patentert flenssystem som sikrer vanntettheten i dusjnisjen, forteller Anders W. Christensen, Unidrains konsulent i Nord- og Midtjylland.

GlassLine leveres som en helstøpt løsning hvor dusjveggene blir montert i den spesialdesignede avløpsarmaturen ShowerLine og i en stålprofil på veggen. ShowerLine festes til veggen ved hjelp av en spesialskinne og støpes fast i gulvet. Gulvavløpet er designet med innebygd fall på 2 prosent.

Les mye mer om GlassLine-løsningen vår her.

PRESSEKONTAKT

Marketing Manager

Kim Maretti

[email protected]

+45 3062 2606

 

Inspirasjonshistorier