Skip to main content

Gjør hverdagen enklere med Unidrain

 

Unidrain hjelper deg med å bygge et feilfritt baderom slik at du får fornøyde kunder.

Baderommet er hjemmets dyreste og mest problematiske rom. Hvis det kommer fuktighet inn til underliggende konstruksjoner, eller hvis fallet er feil, risikerer du reparasjoner for mange tusen kroner. Hvis du bruker Unidrains linjeavløp eller dusjnisjen GlassLine med integrert avløp, trenger du ikke å bekymre deg. Vi har nemlig sørget for å holde vannet vekk, og vi har skapt det perfekte fallet, slik at du kan konsentrere deg om håndverket. Vi starter med linjeavløpet, som er fundamentet for Unidrains unike merkevare. Linjeavløpet er oppbygd med spesielle, patenterte flenser, som gjør Unidrain til ett av verdens sikreste gulvavløp: 

– Unidrain er verdens første linjeavløp, og det er meget trygt takket være et sett loddrette og patenterte flenser av rustfritt stål. Flensene sørger for å holde vannet borte fra de underliggende konstruksjonene. Flensene går opp langs veggen og er produsert i rustfritt stål, slik at avløp og flenser henger sammen i en ubrutt helhet. Flensene sørger for at vannet fra avløpet aldri kommer i nærheten av de følsomme bakenforliggende konstruksjonene som ikke tåler vann. Avløpet monteres utenpå den ferdige veggen, og deretter smører du ut våtromsmembranen. Til slutt monterer murerne flisene, og dusjnisjen er klar til bruk, forteller Lasse Lyck, byggteknisk ansvarlig hos Unidrain

Enkelt, trygt og raskt

Unidrain hjelper ikke bare rørleggere med å skape et feilfritt baderom. Murerens arbeid blir også en god del enklere. Linjeavløpet fører nemlig til at mureren kun trenger å støpe gulvet med fall ned til én side. I vår GlassLine dusjnisjeløsning er det innebygd en ramme med 2 prosent fall. På den måten unngår du feil i oppmålingsfasen eller støpingen av gulvet.

– I GlassLine er gulvavløp og dusjvegg bygd sammen i en ramme. Rammen har innebygd fall på 2 % ned mot avløpet, slik at det blir enkelt å holde styr på fallet. Rammen monteres med skruer i veggen, og gulvet støpes inne i rammen. På den måten oppnår du et fall som oppfyller gjeldende krav. Når gulvet er tørt, tettes løsningen ytterligere med våtromsmembran før flisene legges, sier Lasse Lyck. Han fortsetter: 

– I et tradisjonelt baderomsprosjekt monterer glassmesteren glassveggen til slutt, slik at alle skjøter er synlige. Hvis du bruker GlassLine, trenger du ikke en glassmester i prosjektet. Det blir enklere å koordinere når det kun er rørleggeren og mureren som er involvert. Og i tillegg er det en mye penere løsning. Dusjveggens design fører til at skruer og beslag gjemmes under flisene, og løsningen fremstår som mer stilren, avslutter Lasse Lyck.

NB! Rørkoblinger skal alltid utføres av en autorisert VVS-montør.

 

PRESSEKONTAKT

Marketing Manager

Birgitte Arendsdorf Olsen

[email protected]

+45 3910 1043

 

Inspirasjonshistorier