Skip to main content
Unidrain

REFRAME COLLECTION BY UNIDRAIN

Unidrains nye Reframe-kolleksjon er en eksklusiv og unik serie av baderomstilbehør med røtter i skandinavisk design og kvalitet. Hvert produkt er designet med innovative, unike og intelligente funksjoner, noe som gir bedre løsninger til baderommet. Kolleksjonen består av velkjente produkter, som Unidrain har oppdatert og designet med innovative funksjoner som forbedrer de eksisterende produktene. Reframing the existing.


Bli inspirert av vår Reframe Collection brosjyre!

DESIGNER

Min tilgang til design er basert på et ønske om å forbedre det eksisterende.

Å utvikle originale, relevante og gjennomtenkte produkter som rommer kvalitet og holdbarhet i uttrykk, funksjon og materiale.
Veien mot målet, selve designprosessen, er i høy grad en iterativ prosess hvor inspirasjon, ideer, form og funksjon utvikles i en konstant interaksjon mellom hode og hender. Under hele denne prosessen er det ekstremt viktig å bruke sin erfaring og intuisjon.

Man må våge å være kritisk til eksisterende praksis, se mulighetene i tingene og være åpen og modig nok til å prøve dem.
Det er det jeg prøver å gjøre i mitt eget arbeid. Kenneth Waaben, industridesigner

UNIDRAIN HIGHLINE COLOUR

Reframe-kolleksjonen er designet for å passe sammen med Unidrains eksklusive gulvavløp, HighLine Colour, som er en videreutvikling av den prisvinnende HighLine-serien. Med HighLine Colour har vi lekt med finish og farger slik at ramme og panel har blitt videreutviklet for å skape bedre muligheter for å matche metalldetaljer i baderommet. HighLine Colour og Reframe er tilgjengelig i de samme fem fargene. 
Se HighLine Colour-serien her