Skip to main content

Personvernerklæring Unidrain A/S

I denne personvernerklæringen forklarer vi hvordan Unidrain A/S bruker personopplysningene som du utleverer når du besøker nettstedet vårt. 


Du bør generelt være klar over at som internettbruker etterlater du deg elektroniske spor, og at det gir andre muligheten til å følge din ferd på internett. 
 

 

Innsamling når du besøker Unidrains nettsted

Unidrain har løpende tilgang til statistiske opplysninger om de som besøker nettstedet. Disse opplysningene kan ikke brukes til å identifisere enkeltpersoner. 


Når du har besøkt Unidrains nettsted, samles følgende opplysninger om deg inn:

  1. Hvilke sider du har besøkt og når – ditt «elektroniske spor».
  2. Hvilken nettleser du bruker.
  3. Hvilken IP-adresse du har.
  4. Hvor serveren du bruker ligger.
  5. Internett-leverandøren din.

Når du surfer på nett, etterlater du deg et «elektronisk spor» som avslører hvor du har vært. Sporet oppstår fordi nettleseren din sender informasjon til en server, for eksempel «Vis med siden som tilhører adressen www.unidrain.no». 


De fleste nettlesere forteller om fabrikat og versjonsnummer, for eksempel Microsoft Internet Explorer versjon 7.0. Da kan serveren sende deg den siden du har bedt om slik at den vises riktig i nettleseren din. 


Samtidig som nettleseren din ber om www.unidrain.no, sender den annen informasjon til den aktuelle serveren, blant annet din IP-adresse (din «adresse» på internett). Da vet serveren hvor den skal sende den siden du har bedt om. 


Avhengig av hvilket operativsystem og hvilken nettleser du bruker sender nettleseren ofte også brukernavnet ditt til serveren, altså brukernavnet du bruker når du logger deg på datamaskinen din. 


Registrering av personopplysninger og opplysninger som kan brukes til å identifisere personer er nødvendig for å kunne analysere hvordan brukere bruker Unidrains nettsted via Google Analytics og Hotjar.


Unidrain samler ikke inn opplysninger som kan brukes til å identifisere personer fra tredjepart.


Unidrain bruker Google Analytics og Hotjar til innsamling av statistikk om besøkende, og i den forbindelse utleveres IP-adressen din til Google Analytics. 

 

Formålet med innsamlingen


Unidrain kan bruke de nevnte opplysningene til å blant annet se hvordan du navigerer for å finne informasjon på www.unidrain.no. 


Unidrain kan blant annet se om du starter på forsiden og navigerer deg ned til undersidene eller om du hopper inn midt på nettstedet fra for eksempel en søkemotor. 


Opplysningene brukes utelukkende i forbindelse med driften samt til utarbeidelse av statistikk som blant annet kan brukes til å forbedre hvordan Unidrains nettsted er bygd opp. 
 


Innsamling ved konfigurering og bestilling av brosjyrer


Når du bruker Unidrains verktøy «Tegn&Beregn» og «Beregn spesialavløp» samles det ikke inn opplysninger. E-postadressen som du oppgir for å få tilsendt PDF med ferdig kommunikasjon, blir ikke lagret. Under «Beregn spesialavløp» sendes de opplysningene du oppgir per e-post til en av Unidrains medarbeidere, som behandler henvendelsen.

Ved brosjyrebestilling sendes de opplysningene du oppgir per e-post til en av Unidrains medarbeidere, som behandler henvendelsen og sender det fysiske materialet til deg.