Skip to main content

Unidrain ønsker litt mer luksus på baderommet

Unidrain ønsker å gjøre hverdagsopplevelser til luksusopplevelser. Den danske designbedriften har nylig lansert en ny tilbehørsserie med Unidrains ikoniske design og med unike funksjoner som gir baderommet gjennomtenkt funksjonalitet, bedre sammenheng og bedre personlighet.

Den nye serien heter Reframe Collection by Unidrain og inneholder en rekke produkter, fra håndkleholdere og toalettrullholdere til toalettbørster. Tilbehøret er tilgjengelig i en rekke flotte farger som gir baderommet et helt nytt uttrykk:

– Den nye serien passer til dagens trend hvor baderommet gjøres mer personlig ved hjelp av naturmaterialer som marmor, tre og skifer. Nå kan du sette prikken over i-en med tilbehør med fem eksklusive overflater: messing, kobber og svart, polert og børstet rustfritt stål. Tilbehøret matcher Unidrains HighLine Colour-avløp slik at du kan få en gjennomført stil på hele baderommet, hvor farger og design skaper en harmonisk helhet, sier Kenneth Waaben, Unidrains sjefsdesigner.

Den nye tilbehørskolleksjonen er ikke bare ment som luksuriøse detaljer hvor håndkleholderen matcher toalettbørsten. Den nye løsningen har ofte unike funksjoner som gjør hverdagen enklere. Ta for eksempel Unidrains smarte hylle til dusjnisjen. Her er dusjnalen en integrert del av designen, og den holdes på plass av skjulte magneter. Eller toalettbørsten som er designet slik at den reduserer risikoen for uønskede dråper. Ja, selv holderen for ekstra toalettpapir har fått en funksjonell oppgradering som sørger for at rullen alltid er sentrert.

– Vi ønsker å gjøre hverdagsopplevelser til luksusopplevelser. Derfor har vi arbeidet med å utvikle de små, hverdagslige elementene på baderommet. Vi tror at folk gjerne ønsker smart design som gjør hverdagen enklere og mer inspirerende, sier Kenneth Waaben.
 

Hoteller og spa-anlegg leder an


Reframe Collection by Unidrain er en eksklusiv serie som Unidrain forventer vil appellere til designinteresserte over hele verden. Men også highend-hoteller og spa-anlegg som ønsker kundene sine en opplevelse utenom det vanlige.

– Baderommet har blitt et sentralt rom i boligen. Vi bruker gjerne mer penger på innredningen, og vi ønsker å skape en personlig stil som utstråler luksus og overskudd. Mange lar seg inspirere av hotell og ønsker samme innredning i hjemmet. For hotellene betyr det også at de må følge med på trendene. Her kan et fint baderom føre til bedre vurderinger og tiltrekke flere gjester. Her er detaljene viktige. Derfor forventer jeg at den nye serien vår blir tatt godt imot av både arkitekter, designere og vanlige mennesker som er interessert i design, håndverk og kvalitet, avslutter Kenneth Waaben.

 

 Se hele Reframe Collection by Unidrain 

 

 

PRESSEKONTAKT

Markedssjef

Ståle Johannesen

[email protected]

+47 900 94 363

Inspirasjonshistorier