Skip to main content

Unidrain-detaljer i messing pryder kokkehjem

I Jesper Koch og familiens nye drømmehjem har natur og wow-effekt fått plass innendørs, og med interiøret har de bygd bro mellom spennende løsninger og avslappende atmosfære. Vi har hatt en finger med i spillet på baderommet, der vårt HighLine-avløp og dusjhyllen fra Reframe Collection setter en messingfarget prikk over i-en.

Det har blitt skapt et skreddersydd hjem med unik karakter i Sønderborg, der kokk og Masterchef-dommer Jesper Koch har flyttet inn sammen med familien.

 

Det nybygde drømmehjemmet ligger omkranset av strand og skog, og de naturskjønne omgivelsene gir gjenklang inn i boligen, som byr på kvalitetsmaterialer og spennende løsninger – og ikke minst elegante Unidrain-produkter som setter et flott, messingfarget preg på baderommet.
 

 

Naturen slår røtter i hjemmet
 


Det forteller interiørarkitekt Kira Staugaard, som driver Kira Design og har hjulpet familien med å skape en rød tråd i hjemmets stil og stemning:
 

– Det har vært viktig å inkludere naturen i hjemmet, og derfor er naturen invitert inn i form av materialer som marmor, messing, linoleum – og ikke minst masse treverk. Mens treverket i de varme tonene er gjennomgående i hjemmet, byr kjøkkenet på en elegant bordplate i grønn marmor, og messingdetaljene fanger blikket på baderommet.

 

 

Messingdetaljer er prikken over i-en


Kjøkkenet er hjertet i kokkehjemmet, men det er også fokus på detaljene på baderommet, der hvert element er nøye utvalgt. Her har målet vært at innredningen ikke bare skulle være funksjonell, men også underbygge og løfte boligstilen:

 

– På baderommet spiller de dempede fargene på lag med kontrastdetaljer i messing. Den gylne tonen går igjen både i linjeavløpet og dusjhyllen fra Unidrain, og i armaturene fra Dornbracht. På den måten passer de uunnværlige innredningene elegant inn og bidrar til å løfte helhetsinntrykket. Når du går inn på baderommet, befinner du deg derfor i et rolig miljø som får deg til å slappe av, og som er beriket med eksklusive detaljer, forteller Kira Staugaard.

 

Baderommet har flere messingfargede Unidrain-elementer, blant annet vårt luksuriøse HighLine-avløp som passer fint sammen med de store flisene, og som skaper kontrast uten å tiltrekke seg for mye oppmerksomhet. I tillegg er vår stilrene såpehylle fra Reframe Collection med tilhørende magnetisk dusjnal montert i dusjkabinettet.

 

 

På oppdagelsesferd med wow-effekt


Med det store kjøkkenet, som er både fint innredet og velutstyrt, hersker det neppe tvil om at Sønderborg-hjemmet huser en profesjonell kokk og restauratør. Og ikke bare kjøkkenet, men hele boligen rommer spennende løsninger. 

 

Det er nemlig lagt vekt på å skape en wow-effekt og en unik opplevelse uansett hvilket rom man besøker. Og det har også vært viktig å skape et rolig innemiljø for den hektiske hverdagen:

 

– Hjemmet er innredet både for ro og fart. De naturlige materialene og de lyse, avdempede fargetonene skaper en atmosfære som gir plass til ro og avslapping, noe som er viktig for en aktiv familie. Samtidig er boligen full av spennende løsninger og modige valg, for eksempel kombidamper og dry ager på kjøkkenet, håndbygde møbler og et innbygd vinkjøleskap mellom kjøkken og spiseområde, avslutter interiørarkitekten.
 

PRESSEKONTAKT

Markedssjef

Ståle Johannesen

[email protected]

+47 900 94 363

Inspirasjonshistorier