Skip to main content

The Hub - Et moderne boutique-hotell i hjertet av Oslo

I 11 etasje finner man en fantastisk suite med utsikt over Oslofjorden. Når du kommer inn døren oppdager du raskt at her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. En drøm av et hotellrom med fokus på interiør og detaljer. Dette er et rom hvor hver minste lille detalj er perfeksjonert til fingerspissene. 

Et linjeavløp som smelter inn i gulvet

Vi i Unidrain er utrolig stolte over å ha levert HighLine Custom som er skreddersydd til hovedbaderommet. Her er den klassiske Unidrain-risten byttet ut med marmor-flis som på resten av baderomsgulvet. Linjeavløpet smelter inn i gulvet og blir nærmest usynlig. På bad nummer to ligger et delikat HighLine Colour linjeavløp i fargen svart helt inntil vegg. 

 

Hotellet er tegnet av arkitektene Lund + Slaatto; de jobbet sammen med interiørarkitekten Anders Björkén, og det var han som skapte hotellsuitene i elegant boutique-stil. For ham var Unidrain det opplagte valget for badene. "Unidrain avløp er elegante og fungerer ekstremt godt i et hotellmiljø," sier han.

 

Anders står bak interiørdesignen til det historiske Grand Hotel i Stockholm og Hotel Vesterbro i København. "Vi bruker nesten utelukkende Unidrains sluk i våre prosjekter, i tillegg til deres vakre og minimalistiske design, er de enkle å installere."

 

The Hub vil at gjestene deres skal oppleve noe som ligner en "kjærlighetsaffære" gjennom klassisk innredning, balansert design og banebrytende, innovative interiørløsninger uten å miste noen følelse av varme, intimitet og eleganse, som Björkén oppnådde i utformingen av hotellrommene.

 

Arkitektur, interiør og design

Hos The Hub skal gjestene oppleve en symfoni mellom tidlig klassikere, balansert design og fremtidens banebrytende design. Her får du oppleve 810 hotellrom utover det vanlige. Målet var å bringe tilbake identiteten fra 50-tallet til et moderne boutiquehotell med en wow-faktor.
Anemone Wille Våge er interiørdesigner for restaurantene og fellesarealer.

 

All historien som puster gjennom veggene fra gamle Hotel Viking, designet av Knut Knutsen for vinter-OL 1952, var deres inspirasjon til å skape et tidløst, uforglemmelig, men likevel moderne design. Her hentet de tilbake elementer fra den eksisterende bygningen fra 1952, som den rosa fargen fra fasaden i lobbyhimlingen og bronsesøylene inspirert av de eksisterende vinduskarmene.


Møblene og dekorasjonen ble håndplukket fra høykvalitetsprodusenter og spesielt designet for dette prosjektet, for å skape et unikt utseende.
 

Det grønne hotellet midt i byen

På toppen av Clarion Hotel The Hub er det en stor takåker Growhub som serverer gjester med ureiste råvarer og grønne opplevelser. Med GrowHub tester Clarion Hotel en helt ny måte å dyrke mat i byen på, som er bærekraftig og økonomisk. Gjester og andre mennesker som bor i Oslo og omegn som besøker Clarion Hotel The Hub og Norda får servert smaken av Oslo gjennom sunn, ekte og kortreist mat. Clarion Hotel The Hub er en miljøriktig og inspirerende arena for både Oslo-beboere, turister og konferansedeltagere. 
 

PRESSEKONTAKT

Ståle Johannesen

[email protected]

+47 9009 4363

Inspirasjonshistorier