Skip to main content

Reframe Collection by Unidrain får internasjonal anerkjennelse

Unidrain har vunnet den prestisjefulle Good Design Award, som ble startet av Charles og Ray Eames i 1950. Den ikoniske utmerkelsen har blitt tildelt vår såpehylle og dusjnal fra den estetiske serien Reframe Collection.

I høst så Unidrains eksklusive tilbehørsserie Reframe Collection dagens lys. Bare noen måneder etter lanseringen sikret baderomsseriens såpehylle med tilhørende dusjnal oss en plass i toppen av den internasjonale designeliten. En internasjonal dommerkomite har nemlig tildelt seriens løsning for dusjnisjen den meget prestisjefulle utmerkelsen Good Design Award. Dette er en av de eldste og mest anerkjente designprisene, og den ble stiftet i Chicago i 1950 av arkitektene Charles og Ray Eames, Edgar Kaufmann Jr. og Eero Saarinen.

– Vi er veldig stolte og beærede over at Reframe Collection har blitt tildelt en av bransjens eldste og mest ikoniske designpriser. Det er et fantastisk klapp på skulderen, sier markedssjef Birgitte Arendsdorf Olsen.

Luksus på baderommet

Den prisbelønte såpehyllen består av en integrert dusjnal som holdes på plass ved hjelp av skjulte magneter. Den forener to av baderommets helt sentrale og uunnværlige elementer på en både elegant og funksjonell måte.

Kombinasjonen av estetikk og funksjonalitet kjennetegner hele Collection-serien, som også inneholder toalettrullholdere, håndklestang, håndklekroker og toalettbørste. Alle elementer som gir baderommet mer sammenheng og personlighet.

– Baderommet har blitt ett av de viktigste rommene i boligen. Vi bruker mer penger på det, og vi ønsker at det skal utstråle personlighet og eleganse. Med Reframe Collection forvandles hverdagsopplevelser til luksusopplevelser. Tilbehøret er tilgjengelig i en rekke overflatefarger for å skape et helt nytt uttrykk på baderommet, forteller Birgitte Arendsdorf Olsen.

– Vi tror at mennesker ønsker smart design som gjør hverdagen enklere og mer inspirerende. Og vi føler at Good Design-prisen er en fantastisk anerkjennelse av dette, avslutter hun.

Om prisen:

Den ikoniske designprisen utdeles årlig av The Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design i samarbeid med European Centre for Architecture, Art, Design and Urban Studies. Juryen består av designere, arkitekter, journalister og kritikere fra hele verden. Les mer på www.good-designawards.com.
 

Øvrige utmerkelser til Unidrain:
o    2017: German Design Award, Special Mention, MatLine
o    2016: IF Design Award, MatLine
o    2016: Red Dot Design Award, Honourable Mention, MatLine
o    2015: Villum Fondens Bygningskomponentpris, Claus Dyre, grunnlegger av Unidrain
o    2010/2011: Danish Design Award, HighLine
o    2010/2011: Den Danske Designpris, HighLine
o    2010: IF Design Award, HighLine Panel

Les mer om Reframe Collection by Unidrain
 

PRESSEKONTAKT

Markedssjef

Ståle Johannesen

[email protected]

+47 900 94 363

Inspirasjonshistorier