Skip to main content

Minimalistisk og stilsikker design

GlassLine er en unik dusjnisje. Glassveggen er montert i gulvet uten synlige skruer og beslag, og dusjdør, dusjbunn og det integrerte gulvavløpet fullender det arkitektoniske og stilrene uttrykket.

Store og solide glassprofiler danner rammen for GlassLine, Unidrains eksklusive serie til dusjnisjen. Dusjnisjen fullender uttrykket på moderne baderom hvor skandinavisk eleganse gir en helt unik badeopplevelse.

 

GlassLine er den komplette løsningen for designelskere som ønsker en dusjnisje som ikke rent visuelt fyller opp rommet. En dusjnisje hvor hver eneste detalj er gjennomtenkt, og hvor selv den minste skruen er gjemt bort.Elegant profil av glass

GlassLine-serien består blant annet av en dusjvegg og en dusjdør av herdet glass. Glass som er behandlet med nanoteknologi for å gjøre det enklere å holde rent. Glassveggen og glassdøren bygges sammen med rammen ShowerLine, som har innebygd fall på 2 % ned mot avløpet. På den måten har du kontroll over fallet og unngår uønskede vannskader.

– Showerline er en avløpsarmatur med innebygd fall, flenser og et spor som glassveggen settes ned i. I en tradisjonell byggeprosess blir glassveggen montert til slutt av glassmesteren, og glasset limes på flisene slik at alle skjøtene blir synlige. Vi har funnet en løsning hvor håndverkeren monterer glassveggen først, og deretter legger flisene. På den måten blir skruer og beslag gjemt under flisene, og løsningen fremstår som mer stilren, forteller Lasse Lyck, byggeteknisk ansvarlig hos Unidrain.

ShowerLine er tilgjengelig i to modeller: En fast og en fleksibel modul. Den faste er tilgjengelig i lengdene 800, 900 og 1000, mens den fleksible kan kombineres med avløpsarmatur 1002/1003/1004 i alle lengder.

 


Dusjdøren er lavet av de samme kompromissløse materialene som dusjveggen. Materialer som understreker den elegante og tidløse designen, noe som gir en flott finish og et elegant helhetsinntrykk på baderommet. Døren er montert med stilrene beslag som understreker designen fra stålskinnen i bunnen av dusjveggen. Samtidig er den utført uten håndtak og krever ingen installasjon av glassmester.
 

Les mer om de ulike design- og tilbehørsmulighetene for GlassLine her.

PRESSEKONTAKT

Markedssjef

Ståle Johannesen

[email protected]

+47 900 94 363

Inspirasjonshistorier