Skip to main content

Hjemmekoselig hotellhygge og moderne designstil i Københavns latinske kvarter

Blant trendy kafeer, en verdenskjent sykkelforhandler og hippe designere ligger en godt besøkt hotellperle i indre København: Hotel SP34. Hotellet er en del av kjeden Brøchner Hotels, som bruker Unidrains eksklusive løsninger på baderommene.

Københavns latinske kvarter er et område i en klasse for seg. En bykjerne på sitt aller beste med den livlige, grønne oasen H.C. Ørstedsparken som en av sine nærmeste naboer.

Fem hyggelige smågater skjærer gjennom det bohemske området, som byr på en rekke muligheter for både nysgjerrige turister og lokalkjente innbyggere. En av gatene har fått navnet Sankt Peders Stræde, en idyllisk gate hvor spesialforretninger og spisesteder ligger side om side.Home away from home


I den pulserende gaten finner man også Hotel SP34. Et eksklusivt boutique-hotell som på best mulig måte passer inn i omgivelsene. Derfor har det fått navn etter adressen sin – Sankt Peders Stræde 34.

Hotel SP34 er en del av den familieeide hotellkjeden Brøchner Hotels, som fra juni 2018 driver fem boutique-hoteller i København. Et sjette bygges nå i Carlsberg Byen og skal åpnes i januar 2019. Det blir også året når Brøchner Hotels åpner kjedens første vandrerhjem i Aarhus. 

– Alle boutique-hotellene våre forteller sin egen historie, som tar utgangspunkt i lokalområdet. Vi skal drive steder som skaper liv, og vi inviterer både gjester, naboer og forbipasserende inn til egne arrangementer, en god kopp kaffe eller en hyggelig middag. Hotel SP34 er intet unntak, forklarer Mette Brøchner-Mortensen, som er ansvarlig for interiør og design. Hun er gift med Søren Brøchner-Mortensen, hvis morfar startet kjeden i 1982.

De lokale elementene er ikke til å ta feil av på Hotel SP34, hvor hjemmekoselig hygge møter moderne designstil. En gammel, men oppusset sykkel fra den lokale sykkelforhandleren troner ved sofaområdet i loungen, hvor verter og vertinner ønsker gjestene velkommen i baren. Hotellet har nemlig ikke en tradisjonell resepsjon.

– Vi ønsker å gi gjestene en helt unik opplevelse. De skal føle seg hjemme selv om de er ute. Home away from home er mottoet, fortsetter Mette Brøchner-Mortensen.Eksklusive og funksjonelle designløsninger


Designstilen i det populære hotellet er, i likhet med området, i en klasse for seg. Her tolkes moderne, skandinaviske løsninger på en original og hjertevarm måte. Unike designfunn, designklassikere og eksklusive løsninger gjennomstrømmer hotellet, hvor funksjonalitet og estetikk er altoverskyggende.

– Et hotell skal kunne håndtere de mange gjestene som av og til kan være litt hardhendte med inventaret. Det skal løsningene tåle. Men det betyr ikke at vi går på kompromiss med det estetiske uttrykket, sier Mette Brøchner Mortensen.

Det gjelder både i fellesområdene og på rommene. Og her er spesielt baderommene en viktig faktor for et godt hotellopphold. Baderommene på de 118 hotellrommene og suitene består av enkle, men meget personlige skandinaviske designløsninger. I dusjnisjen, både på Hotel SP34 og de fire andre hotellene, finner du Unidrain.

– Vi har valgt Unidrains linjeavløp på alle hotellene våre. Det har vi aldri angret på. Avløpene er estetisk tiltalende og samtidig enkle å rengjøre, noe som er meget viktig på et hotell hvor nye gjester sjekker inn og ut hver eneste dag. Etter min mening passer Unidrain perfekt til hotellet, avslutter Mette Brøchner-Mortensen.

 

Se flere av de skreddersydde prosjektene våre her 
 

PRESSEKONTAKT

Markedssjef

Ståle Johannesen

[email protected]

+47 900 94 363

Inspirasjonshistorier