Skip to main content

Familieforøkelse i Reframe Collection

Reframe Collection, vår eksklusive tilbehørsserie til baderommet, utvides med to nye produkter: En justerbar såpehylle til dusjhjørnet, som løser problemet med krevende hjørner, og en effektiv dusjnal med magnetisk oppheng. Nyhetene supplerer de eksisterende produktene, slik at du kan skape en enhetlig design på baderommet.

Høsten 2017 lanserte vi vår første tilbehørsserie til baderommet: Reframe Collection. Serien har blitt lagt merke til på den internasjonale designscenen med tre prestisjetunge priser: Good Design Award 2017, iF Design Award 2018 og German Design Award 2019.

Også i bransjen og blant forbrukerne er det stor interesse for det eksklusive tilbehøret til baderommet. Derfor utvider vi nå Reframe Collection-familien med to nye medlemmer:

– Vi er svært glade for at serien, som bidrar til å skape en eksklusiv design på hele baderommet, har blitt tatt så godt imot. Alt fra håndklekrok til toalettrullholder. Nå supplerer vi med en såpehylle til dusjhjørnet og en separat dusjnal med magnetisk oppheng, forteller sjefsdesigner Kenneth Waaben. Han fortsetter:

– Kolleksjonen hadde allerede en avlang dusjhylle med integrert nal. Men nå er hyllen også tilgjengelig som hjørnemodell, og dusjnalen kan kjøpes separat.

 

En liten hylle som løser et stort problem

De to nye medlemmene i Reframe Collection har samme stilrene design som resten av serien, og de er tilgjengelige i børstet og håndpolert rustfritt stål og børstet messing, kobber og svart.

Om hjørnehyllen, som har et nesten svevende uttrykk, forteller sjefsdesigner Kenneth Waaben:

– En av hyllens smarteste funksjoner er at man kan bruke et justerbart beslag for å tilpasse den til hjørner som ikke er helt 90°. Du slipper masse frustrasjon når du står overfor et hjørne som ikke er vinkelrett. Hyllen er perfekt til mindre dusjnisjer, men har fortsatt nok plass til de viktigste produktene. Vannet ledes bort ved hjelp av tynne riller, og ytterst har vi plassert en sklisikker barriere som holder tingene på plass selv om hyllen er våt.

 

Ny, smart dusjnal

Dusjnalen leveres med magnetisk oppheng, slik at du kan plassere den der du vil på badet. Den består av bare to deler: en «silikondel» i en stålramme.
 

– Nalens konstruksjon gjør at trykket fordeles jevnt over hele flaten, slik at du får mer effektiv rengjøring. Den har «støtfangere» av silikon i begge ender. Disse beskytter fliser og andre overflater mot riper, forteller Kenneth Waaben videre.
 

Alle produktene i serien Reframe Collection kombinerer estetikk og funksjonalitet på en elegant måte. I tillegg til den nye hjørnehyllen og nalen, består kolleksjonen av toalettrullholder, håndklestang, håndklekrok, toalettbørste og en kombinert såpehylle med tilhørende dusjnal. Alle elementene gir baderommet bedre sammenheng og mer personlighet.

 

Les mer om Reframe Collection her. 

PRESSEKONTAKT

Markedssjef

Ståle Johannesen

[email protected]

+47 900 94 363

Inspirasjonshistorier