Skip to main content

Få enklere installasjon med den nye veggflensen til ShowerLine

Vår ShowerLine-armatur har blitt oppdatert med en fleksibel veggflens. Det betyr at armaturen nå kan tilpasses krevende hjørner og forenkler installasjonen.

Ønsket om en 100 % sikker og vanntett dusjnisje kan oppfylles med vår spesialdesignede avløpsarmatur ShowerLine.


ShowerLine festes til veggen med en egen flens, og den støpes fast i gulvet. Avløpet sikrer at det automatisk skapes et innebygd fall på 2 %, noe som forenkler støpeprosessen. 


Vårt patenterte flenssystem er videreutviklet i ShowerLine-armaturen. Det gjør avløpet til den hittil sterkeste og sikreste installasjonen til dusjnisjer.Oppdatering av ShowerLine


Vi har videreutviklet ShowerLine for å forenkle installasjonen. På den måten sikrer vi best mulig sikkerhet og installasjon.


– På den originale ShowerLine-løsningen er veggflensen sveiset fast slik at den passer til et hjørne som er nøyaktig 90°. Men det gir enkelte utfordringer hvis man har et utfordrende hjørne i dusjnisjen som ikke er nøyaktig 90°, forteller produktsjef Jacob Honoré.


– Derfor har vi oppgradert ShowerLine med en veggflens som ikke er sveiset fast. Flensen er fleksibel og kan enkelt justeres. 
 

PRESSEKONTAKT

Markedssjef

Ståle Johannesen

[email protected]

+47 900 94 363

Inspirasjonshistorier