Skip to main content

Drømmebaderommet blir til virkelighet i enebolig på Østerbro

Bare føtter på et gulv med hvite, marmorlignende fliser. Varme bad under to dusjer som er plassert overfor hverandre. Det var den store drømmen for et par på Østerbro da de skulle renovere baderommet. Heldigvis gikk drømmen i oppfyllelse takket være spesialavløp fra Unidrain og de riktige flisene.

For et par år siden flyttet ekteparet Trine og Claus hjem fra New York. Deres nye adresse i Danmark ble Strandøre på Østerbro. En grundig renovering av husets baderom stod øverst på listen over ting de skulle gjøre da de kom hjem. Og her kom vi raskt inn i bildet:


– Paret er svært opptatt av de små detaljene, og de har estetisk sans. Derfor ønsket de fliser i marmorlook i så brutte stykker som mulig, og ett langt avløp som passer til de to dusjene. Det stiller krav til avløpsløsningen, som skal kunne håndtere store mengder vann, være estetisk tiltalende og ha de riktige flisene, forteller vår konsulent Carsten Brandt. Han fortsetter:


– Her er vi de eneste på markedet som kan levere en løsning som oppfyller alle de tre ønskene, og der teknologi og estetikk går hånd i hånd. I all beskjedenhet hadde ikke paret fått drømmebaderommet sitt hvis vi ikke kunne levert med spesialmål.


Resultatet ble et modul 1100 Custom-avløp, som er ekstra langt – nesten 1,8 meter – og som passer til målene i dusjen. Det er en løsning som ofte velges i byggeprosjekter, men som også kan brukes i private hjem.

 

Elegant uttrykk


Det ekstra lange avløpet er belagt med en integrert porselensflis i marmorlook, som er veldig enkel å holde ren. Den integrerte flisen gjør avløpet nesten usynlig, siden det går i ett med gulvet.


– Resultatet har blitt utrolig fint, og installatøren har gjort en god jobb. Stadig flere velger slike løsninger. Det gir en eksklusiv look, der det eneste som minner om et avløp, er de små sporene som sørger for at vannet kan renne bort fra gulvet, forklarer Carsten Brandt.

 

Rådgivning er alfa og omega


Vi har bidratt som rådgiver fra starten av prosjektet. Vi har vært rådgiver for både sluttkunden og installatøren, som må være godt forberedt for prosjekter som dette.


– Rådgivning er alfa og omega i slike saker. Ellers kan man risikere å ende opp med et resultat med feil fall, der flisen ikke passer til resten av gulvet eller der målene er feil. For oss er det viktig at det endelige produktet er i vinkel – både teknisk og estetisk.


I tillegg til modul 1100-avløpet, har eierne valgt vår tilbehørsserie Reframe Collection flere steder på baderommet. I dusjnisjen finner man nemlig vår såpehylle og magnetiske nal, og toalettrullholderne, håndklekrokene og toalettbørstene våre er også godt representert.

 

Beregn ditt neste spesialavløp ved hjelp av vår nettbaserte konfigurator.
Og les mer om Modul 1100 her.

PRESSEKONTAKT

Markedssjef

Ståle Johannesen

[email protected]

+47 900 94 363

Inspirasjonshistorier