Tiden er inne for å etablere et Unidrain-selskap i Norge


1. januar 2015 vil selskapet Unidrain AS bli opprettet i Norge. Dette selskapet vil stå for salg og markedsføring av de velrenommerte gulvavløps- og...Les mer »

Samarbeid om salg av Unidrain A/S’ produkter i Norge innstilles


Danske Unidrain A/S og norske Shelby Teknikk AS avslutter sitt samarbeid ved utgangen av året. Etter det vil Unidrain A/S selv stå for salg og...Les mer »

Veien til et vakkert og komplett bad


unidrain® er først og fremst kjent for sin nytenkning innen baderom. Nå blir de unike komponentene deres satt inn i et komplett system for hele...Les mer »

Markedsleder gjenoppfinner seg selv


unidrain® jubilerer med lansering av nye og revolusjonerende nyheter til baderommet.Les mer »

Bransjerevolusjonær feiring av VVS-dagenes jubileum


Besøk unidrain®s stand på Norges største fagmesse, og bli inspirert av VVS-bransjens revolusjonerende løsninger. Les mer »

Viser artikler 1 til 5 av 19
<< Første < Forrige 1-5 6-10 11-15 16-19 Neste > Siste >>

Presse

Vi ønsker en åpen dialog med offentligheten og deltar gjerne i faglige diskusjoner om bygging, design og funksjonalitet når det gjelder problemstillinger og løsninger i forbindelse med våtrom i bygget.

Hvem kan jeg henvende meg til?

unidrain™ består av kompetente fagfolk med et godt nettverk i bygge- og rådgivingsbransjen. Dersom vi ikke kan besvare de spørsmål du som journalist eller fagekspert måtte ha, kan vi sansynligvis henvise deg til noen som kan.

Vi sender ut pressemeldinger når vi har noe på hjertet som vi mener kan ha interesse for offentligheten eller byggebransjen.

Pressekontakt

Markedssjef Unidrain AS
Ståle Johannesen
Tlf. direkte (+47) 900 94 363
stalej@remove-this.unidrain.no

 

 

Galleri

Finn forhandler

Tast inn postnummer eller sted, og finn nærmeste forhandler eller utstilling